Categorieën
Nieuwsbrief

Vastgoed specialisten samen in Terzol Vastgoed NV

Vastgoed specialisten samen in Terzol Vastgoed NV

Joël Terzol en Patricia San A jong

Vastgoed specialisten samen in Terzol Vastgoed NV

Het kopen of verkopen van een woning is voor veel mensen de grootste financiële en emotionele transactie in het leven. Dat gebeurt niet dagelijks. Daarom is goede begeleiding enorm belangrijk. Vaak weten mensen ook niet hoe of waar te beginnen. Terzol Vastgoed NV staat garant voor een persoonlijke en professionele aanpak. Vertrouwen, transparantie en eerlijkheid zijn sleutelwoorden in het jonge bedrijf dat geleid wordt door de gedreven partners Joël Terzol en Patricia San A jong. Het bedrijf adviseert, begeleidt en bemiddelt bij de koop, verkoop of verhuur van elk vast- en onroerendgoed object. Terzol Vastgoed NV werkt doelgericht, vanaf het eerste contact tot de ondertekening bij de notaris. Met een mooie presentatie en een video van elke woning geeft Terzol vastgoed extra meerwaarde aan het aanbod voor zowel kopers als verkopers.

Het begint al bij het opstellen van een taxatie die bij Terzol vastgoed gedaan wordt door de beëdigde taxateur en makelaar San A Jong, die door haar jarenlange ervaring flinke sporen heeft verdiend op dit gebied. Haar werk spreekt voor zich. “Aldus gedaan en opgemaakt te goeder trouw naar beste kennis en wetenschap”, zijn woorden die voor Sang A Jong leidend zijn en waaraan ze veel meer waarde hecht dan het honorarium.

Terzol is ervan overtuigd dat een ‘clean dossier’ de succesfactor zal zijn van het kantoor. “Onze kracht ligt in de betrokkenheid en persoonlijke contacten die wij met onze klanten hebben.

Onze klanten waarderen dit. Zij merken dat onze kennis en ons netwerk hen echt verder helpt bij de verkoop van hun kostbare bezit. De makelaar die afkomstig is van Surgoed kent even als San A Jong de vastgoedwereld als zijn broekzak. De ruime kennis en ervaring maakt Terzol vastgoed daarom tot de vastgoed specialist in Suriname.

Bron: United News