Uw betrouwbare partner in zaken doen

Over Ons

Als makelaarskantoor bieden wij een uitgebreide en professionele service aan onze klanten. Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies en begeleiding gedurende het gehele proces van al uw vastgoedtransacties. Enkele kernwaarden van ons kantoor zijn:

Ervaring en Expertise

Wij hebben een team van ervaren makelaars met diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt. Onze expertise stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van nauwkeurige en betrouwbare informatie over vastgoedtransacties.

Klantgerichte Benadering

Wij hebben een team van ervaren makelaars met diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt. Onze expertise stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van nauwkeurige en betrouwbare informatie over vastgoedtransacties.

Betrouwbaarheid en Integriteit

Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en integriteit in al onze transacties. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij eerlijk en transparant handelen en altijd in hun belang handelen.

Volledige Dienstverlening

Als full-service makelaarskantoor bieden wij een breed scala aan diensten aan onze klanten. Wij kunnen onze klanten helpen bij elke stap van het proces.

Lokale Kennis

Als lokale makelaar kennen wij de markt als geen ander. Wij beschikken over uitgebreide kennis van de lokale wijken, voorzieningen, scholen en andere relevante factoren die van invloed zijn op vastgoedtransacties.

Innovatie en Technologie

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en innovatieve tools om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Dit stelt ons in staat om efficiënter te werken en onze klanten een betere service te bieden.

Over ons

Onze Missie

Over ons

Onze Visie

Onze visie als makelaarskantoor is om onze klanten te voorzien van uitstekende service en ondersteuning bij al hun vastgoedbehoeften. Met toewijding, integriteit en expertise streven we ernaar om een betrouwbare partner te zijn, hen te begeleiden door het complexe proces van vastgoedtransacties en hun vastgoeddromen te helpen verwezenlijken.

Ons Team

Welkom bij Terzol Vastgoed. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te helpen bij al uw vastgoedbehoeften. Maak kennis met de mensen die ons kantoor bijzonder maken:

Joel Terzol

Makelaar en Projectontwikkelaar

Met meer dan 10 jaar ervaring in de vastgoedsector is Joël de drijvende kracht achter Terzol Vastgoed. Joel leidt onder andere onze projectontwikkelingstak en heeft uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van zowel kleinschalige als grootschalige projecten. Ook voor de verkoop en aankoop van uw commercieel onroerend goed bent u bij Joel in goede handen. Zijn visie en strategische aanpak zorgen voor succesvolle en innovatieve projecten.

Patricia San A Jong

Taxateur 

Patricia is een gecertificeerde en gediplomeerde taxateur met meer dan 20 jaar ervaring in het taxeren van zowel residentieel als commercieel vastgoed. Haar nauwkeurigheid en oog voor detail zorgen voor betrouwbare en gedegen taxatierapporten die bij elke financiële organisatie worden geaccepteerd.

Whitley Terzol

Makelaar en Compliance Officer

Whitley heeft een scherpe neus voor goede deals en zorgt ervoor dat alle transacties voldoen aan wet- en regelgeving. Ze is gespecialiseerd in residentieel vastgoed en staat bekend om haar persoonlijke benadering en betrokken dienstverlening. 

Samantha Drisi

Finance Officer en Klantenservice

Samantha ondersteunt ons team met financiële taken en klantcontact. Haar organisatievermogen en klantvriendelijkheid zorgen voor een soepel verloop van elke transactie.

Damian Naipal

Marketing en ICT

Damian is onze expert op het gebied van Softwareontwikkeling en Marketing. Hij zorgt ervoor dat uw onroerend goed opvalt in de markt met zijn creativiteit en strategische aanpak.

Ontdek hoe we u kunnen helpen

Scroll to Top