fbpx

Over ons

Over Terzol Vastgoed

Terzol Vastgoed wordt geleid door Joel Terzol en Patricia San A Jong.

Beiden hebben reeds jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Joel en Patricia hebben dezelfde visie en willen voor elke klant hetzelfde realiseren: het huis, pand of perceel vinden dat aan alle wensen voldoet. Dit doen ze door betrouwbaarheid en kwaliteit voorop te stellen. Daarnaast willen zij de beste begeleiding bieden en hun deskundigheid ter beschikking stellen van de klant.

Wij stellen Joel Terzol en Patricia San A Jong graag aan u voor.

Joel Terzol

Joel Terzol (1983) groeide op in Nederland. Hij heeft een Nederlandse moeder en een Surinaamse vader. Op 19-jarige leeftijd ging hij aan de slag als filiaalverantwoordelijke van een bekende Nederlandse bank. Op die manier maakte hij kennis met het bankwezen, maar hij leerde vooral om de beste dienstverlening te verlenen, klanten te begeleiden en doorzettingsvermogen te ontwikkelen. Deze ervaring was de perfecte basis om zijn carrière in de vastgoedsector op voort te bouwen.

Enkele jaren later verhuisde Joel naar Suriname. Hij werkte er gedurende vijf jaar als makelaar voor Surgoed Makelaardij NV. Hij leerde er de vastgoedsector volledig kennen, deed ervaring op en leerde bij over alles wat bij vastgoed komt kijken. Door zijn ervaring is Joel een ervaren, volleerde makelaar geworden. Daarom richtte hij begin 2017 Terzol Vastgoed op in Paramaribo, Suriname.

Joel houdt zich naast Terzol Vastgoed bezig met drie andere bedrijven. Enerzijds leidt hij het grootste huisvestingsbedrijf, Student Inn Suriname, dat jaarlijks vele buitenlandse studenten huisvest in Paramaribo.

Daarnaast staat hij aan het hoofd van Guesthouse Suriname Inn, een moderne guesthouse die luxeverblijven aan toeristen aanbiedt.

Ten slotte zorgt het derde bedrijf, een restaurant ervoor dat hij zijn dienstverlening volledig op punt stelt. Coffee, Wines & More is een nieuw, modern restaurant waar u terecht kunt voor heerlijke maaltijden en drankjes.

Patricia San A Jong

Patricia San A Jong (1964) deed jarenlang ervaring op in de vastgoedsector en specialiseerde zich in taxeren. In 1993 startte ze bij de Nationale Bemiddelings Mij, een makelaarskantoor in Paramaribo. In 1994 beëdigd makelaar en taxateur doordat zij haar internationaal diploma in de makelaardij bezit. Ze deed nationaal en internationaal ervaring op als makelaar waardoor ze de kneepjes van het vak kent, volledig op de hoogte is van de actuele vastgoedmarkt en ook de administratieve kant kan doorgronden.

In 1997 richtte Patricia haar eigen makelaarskantoor op, Tjon A Joe Vastgoed. Ze ontwikkelde een grote expertise, deed ervaring op en leerde de vastgoedwereld volledig kennen. Patricia blijft haar expertise en kennis actualiseren en op peil houden doordat ze zich jaarlijks bijschoolt over de nieuwe verwikkelingen op het vlak van taxatie, makelaardij en onroerend goed. U bent zeker van correct, volledig advies en begeleiding als u door Patricia wordt geholpen!

Patricia werkt op regelmatige basis samen met handelsbanken in Paramaribo. Daardoor is ze volledig op de hoogte van het bankwezen, maar kent ze ook de financiële, administratieve en notariële kant van vastgoed. Verder realiseerde ze reeds verschillende taxatieprojecten in Aruba, Curaçao, Trinidad, Nederland en de USA waardoor ze internationaal gekend is als taxateur en makelaar.

In 2017 besloot Patricia de samenwerking aan te gaan met Joel Terzol. Samen leiden zij Terzol Vastgoed.