Terzol Vastgoed NV beschikt over een aparte afdeling Taxaties onder leiding van mevrouw San a Jong. Zij is de eerste vrouwelijke gecertificeerde en beëdigde taxateur in Suriname gespecialiseerd in taxaties van commerciële roerende en onroerende zaken voor diverse doelgroepen: particulieren, ondernemers, accountants, banken en (andere) kredietverstrekkers. Ruime ervaring met diverse complexe taxatieprojecten in binnen- en buitenland.

Terzol Vastgoed als uw Taxateur 

Als taxateur bieden wij onze klanten een uitgebreid scala aan diensten om hen te helpen bij het verkrijgen van een nauwkeurige en betrouwbare waardering van onroerend goed. Enkele van de belangrijkste diensten die wij aanbieden aan onze klanten zijn:

  1. Taxatie van Onroerend Goed

Wij bepalen de waarde van onroerend goed door grondig onderzoek, analyse en evaluatie van verschillende factoren, zoals locatie, grootte, fysieke staat en markttrends. Hierdoor verstrekken wij een nauwkeurige schatting van de marktwaarde van het onroerend goed.

  1. Taxatierapporten

Wij stellen gedetailleerde taxatierapporten op waarin wij de bevindingen, analyse en conclusies van de taxatie vastleggen. Deze rapporten zijn belangrijk voor verschillende doeleinden, zoals het verkrijgen van financiering, verzekeringen, belastingaanslagen, juridische procedures en vastgoedtransacties.

  1. Advies en Consultatie

Wij bieden advies en consultatiediensten aan onze klanten op verschillende gebieden van vastgoedwaardering en -analyse. Dit omvat het adviseren over investeringsbeslissingen, het beoordelen van huurprijzen, het evalueren van vastgoedportefeuilles, het identificeren van waardevermeerdering mogelijkheden en het verstrekken van deskundig advies over diverse vastgoed gerelateerde kwesties.

  1. Ondersteuning bij Transacties

Wij kunnen onze klanten ondersteunen bij vastgoedtransacties door hen te voorzien van waardevolle informatie en inzichten met betrekking tot de waarde van het onroerend goed. Dit kan helpen bij het onderhandelen over de verkoop- of aankoopprijs, het evalueren van aanbiedingen, het afhandelen van juridische procedures en het waarborgen van een soepele afwikkeling van de transactie.

  1. Expert Getuigenis

In gevallen waarbij juridische geschillen of bezit kwesties betrokken zijn, kunnen wij worden ingeschakeld als expert getuigen om onze bevindingen te presenteren en te verdedigen in gerechtelijke procedures. Wij kunnen helpen bij het oplossen van geschillen, het ondersteunen van claims en het verstrekken van objectief bewijsmateriaal met betrekking tot de waarde van onroerend goed.

  1. Nazorg en Klantenservice

Na het voltooien van de taxatie bieden wij nazorg en klantenservice aan onze klanten. Dit omvat het beantwoorden van eventuele vragen of zorgen die klanten mogelijk hebben, het verstrekken van aanvullende informatie of verduidelijking indien nodig, en het bieden van ondersteuning gedurende het hele proces.

Met deze diensten helpen wij onze klanten om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot onroerend goed en bieden wij waardevolle expertise en ondersteuning gedurende het gehele proces.

Ontdek hoe we u kunnen helpen

Scroll to Top