Bemiddeling

Bemiddeling

Vastgoedbemiddeling in Suriname

Bemiddeling

Verhuur en verkoop

Dit wordt vaak tot de traditionele kerncompetentie van de makelaar gerekend. Terzol Vastgoed NV probeert zich in de markt te onderscheiden met een proactieve aanpak. We hanteren een getrapte marketingstrategie. U blijft uiteraard baas over de portemonnee, maar we opereren vanuit ons gezamenlijke belang: het vinden van een nieuwe eigenaar of gebruiker. We bekijken het pand, maken een profiel van de doelgroep en benaderen die vervolgens via verschillende kanalen. Daarbij boren we ook bronnen aan die misschien minder voor de hand liggen.

Aanhuur en aankoop

De markt van bedrijfsmatig vastgoed is ons terrein en we houden voortdurend onze oren en ogen open om nieuwe kansen te ontdekken. Dat betekent dat we ook het aanbod van onze collega’s op de voet volgen, zodat we daaruit op tijd een geschikt aanbod kunnen selecteren. Die continue zoektocht naar passende mogelijkheden ondernemen we ook graag voor u.

Voor onze klanten gaan wij graag tot het uiterste, wij ondersteunen u ook bij het opstellen van de overeenkomst, een analyse van uw beleggingsportefeuille, een risico-inventarisatie of een verhuisanalyse.