Rodepalmstraat 9

Rodepalmstraat 9

Rodepalmstraat 9

Vraagprijs

€ 127.500

Adres

Straat:

Rodepalmstraat 9

Buurt:

Hendrikstraat, Kasabaholo, Menckenberg

District:

Paramaribo

Details

Status:

Te koop

Type:

Laagbouw van steen

Titel:

Eigendom

Woonopp.:

206 m²

Perceelopp.:

400 m²

Slaapkamers:

3

Badkamers:

2

Omschrijving

Perceel: hooggelegen zandgrond met een ruime ligging boven het maaiveld van de weg. Het perceel is vanaf de inrit verhard met betonnen straatklinkers. De niet bebouwde delen (linker- en rechterlooppad en achtererf) zijn van zand. De omrastering bestaat langs de linker-, rechter- en achterzijde uit hoge 4” stenen wanden tussen gewapend betonkolommen. In de voorgevelomrastering die bestaat uit een combinatie van steen, betonkolommen en staalwerk is een elektrische schuifpoort geïnstalleerd ter ontsluiting van het perceel. Het perceel is dun beplant met sierplanten en is zeer goed onderhouden. De berm aan de voorzijde is afgebakend met steen en beplant. De voorgevelbreedte van het terrein is 19,05m, bij eend diepte van 21m.

Woning: goed in de verf en uitstekend onderhouden 3-slaapkamer woning met een moderne uitstraling. De woning is ingedeeld in een voorterras, woonkamer/eetruimte, keuken, 2x slaapkamers, bad/wc, master bedroom met bad/wc, garage voor 2 auto’s met electrische deur, bergruimte en washok.
De woning beschikt over staalwerk beveiliging voor de ramen, 220V-3fasen electra, een hydrofoorinstallatie en internet aansluiting

Omgeving

De Rodepalmstraat is gelegen ten zuiden van de Hendrikstraat, tussen het Kasabaholo- en het Menckenbergproject in Paramaribo Zuid. Het wegdek is niet verhard, de rioleringen zijn open en gesloten en er is straatverlichting aanwezig.

Contact