Ireneweg – hoek Romanaweg

Ireneweg – hoek Romanaweg

In aanbouw/afbouw

Ireneweg – hoek Romanaweg

Vraagprijs

€ 85.000

Adres

Straat:

Ireneweg, hoek Romanaweg

Buurt:

De Nieuwe Grond

District:

Wanica

Details

Status:

Te koop

Type:

In aanbouw

Titel:

Eigendom

Woonopp.:

385 m²

Perceelopp.:

768 m²

Omschrijving

Op de hoek van de Ireneweg en de Romanaweg bieden wij deze woning te koop aan. De woning bevindt zich momenteel in de afbouwfase. Dit schept unieke mogelijkheden voor de koper om de woning alsnog af te maken naar eigen inzicht.

Terrein:
Eigendoms hoekterrein die iets hoger ligt dan het maaiveld van de voorlangs lopende, onverharde wegen. De samenstelling van de grond bestaat uit een combinatie zand en klei. Het erf groot 768 m2 is momenteel nog niet van een omrastering voorzien. Zowel aan de Irene- en de Romanaweg zijn twee brede inritten gebouwd uit kokers en zand.

Woning:
Woning bestaande uit twee bouwlagen van steen en beton. De ruime woning met een oppervlakte van 385 m2, is aan de buitengevels gedeeltelijk van pleisterwerk voorzien. Het pand is op de begane grond ingedeeld met een entree, ruimte woonkamer, niet volledig ingerichte keuken, eetruimte, master bedroom met eigen bad/wc en walk-in closet, een slaapkamer, 2x bad/wc en een groot terras met uitzicht op de Indira Gandhiweg. Op de gedeeltelijk afgewerkte verdieping is er ruimte voor twee grote slaapkamers, een zitruimte, bad/wc en bergruimte. De garage met parkeerruimte voor twee auto’s is open aan de voorzijde.

Een bijzonderheid van de woning is dat de vloer circa 0.60m boven de grond uitsteekt, waardoor er nimmer sprake zal zijn van wateroverlast bij eventuele grote regenval.
De nutsvoorzieningen inclusief internetaansluiting zijn reeds aangesloten. 220 v aansluiting aanwezig. SWM installatie tbv warm water aanwezig maar nog niet aangesloten.

Bestektekening is beschikbaar in de gallerij boven.

Omgeving

De Ireneweg ligt ten oosten van de Indira Gandhiweg en is gemakkelijk toegankelijk via de Vredenlustweg 2. In de omgeving zijn de straten grotendeels onverhard. De buurt is rustig en de bebouwing is gemengd.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Contact