Missie en kernwaarden

Missie en kernwaarden

Terzol Vastgoed NV

Missie en kernwaarden

Missie

Terzol Vastgoed NV is uw deskundige en betrouwbare partner die op vooruitstrevende, transparante en duurzame wijze integrale dienstverlening biedt aan nationale en internationale, zakelijke en particuliere opdrachtgevers in Suriname.

Visie

Het is de ambitie van Terzol Vastgoed NV om de meest klantgerichte dienstverlener te zijn in Suriname op het gebied van aan- en verkoopbemiddeling, aan -en verhuur, taxaties, vastgoedbeheer en consultancy. Wij bouwen duurzame relaties met onze klanten waardoor zij als ambassadeur van ons kantoor optreden.

Kernwaarden

Klantgerichtheid

Wij zijn professionals met een persoonlijke klantbenadering die een langdurige vertrouwensrelatie met de klant beogen.

Integriteit

Wij zijn betrouwbaar in alle facetten van ons werk. Relaties kunnen er van op aan dat wij transparant communiceren en dat wij onze afspraken nakomen.

Doorzettingsvermogen

Wij tonen durf, energie, passie en wilskracht om onze en uw doelen na te streven.

Vakmanschap

Wij zijn specialisten met een actuele kennis en een brede ervaring. Dankzij opleiding en permanente educatie kennen wij het grote aanbod aan financiƫle producten en juridische en fiscale mogelijkheden. Hiermee worden onze relaties in staat gesteld persoonlijke en passende keuzes te maken.

Zorgplicht

Zorgplicht voor onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Door vooruit te denken kunnen wij anticiperen op mogelijke toekomstige uitdagingen.