Categorieën
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Terzol Vastgoed – Maart 2024

Nieuwsbrief Terzol Vastgoed – Maart 2024

Nieuwsbrief Terzol Vastgoed – Maart 2024

Beste gewaardeerde klanten,

We zijn verheugd om u weer te mogen begroeten in onze maandelijkse nieuwsbrief. Hieronder vindt u enkele belangrijke updates en aanbiedingen van Terzol Vastgoed, uw vertrouwde partner in vastgoedtransacties.

Ontdek het koopje van de maand: Krobiastraat 26
Krobiastraat cover

We zijn verheugd om ons koopje van de maand te presenteren: Krobiastraat 26. Deze charmante starterswoning, een echt opknappertje, biedt niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. Neem een virtuele rondleiding op onze website en laat u betoveren door de charme van deze woning. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een bezichtiging te plannen en deze kans niet te missen.

Stijgende vastgoedmarkt:
We zien een gestage groei in de vastgoedmarkt, wat zich vertaalt in een toename van het aantal verkopen bij Terzol Vastgoed. We blijven ons inzetten om hoogwaardige diensten te leveren en kansen te identificeren die aansluiten bij uw behoeften en verwachtingen.

Speciale aandacht voor boedel- en grondhuurproblemen:

Als blijk van onze toewijding aan onze klanten, willen we in maart extra aandacht besteden aan boedel- en grondhuurproblemen. We begrijpen dat deze kwesties complex kunnen zijn en bieden daarom persoonlijke consultaties aan om u te helpen bij het vinden van oplossingen. Maak een afspraak en laat ons u begeleiden in dit proces.

Actuele zaken:

  • Grondconversie: Vanaf eind 2023 is grondconversie een feit in Suriname. Deze ontwikkeling biedt nieuwe mogelijkheden, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. We zijn ons bewust van enkele knelpunten, zoals de lange wachttijd voor het verkrijgen van een perceel ID en de extra kosten bij het omzetten van grondhuurrechten naar volledig eigendom. Voor meer inzicht en advies nodigen we u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek.
  • Landelijke woningbouwprogramma: Met het oog op het aanpakken van de woningnood in het land, heeft de overheid het landelijke woningbouwprogramma gelanceerd. Dit initiatief biedt nieuwe kansen voor zowel woningeigenaren als aspirant-kopers. Bezoek de website van het Ministerie van Landelijk Woningbouwprogramma voor meer informatie en om te kijken hoe u kunt profiteren van dit programma.
  • Lancering Nationaal Betaalraad Suriname: De recente lancering van de Nationale Betaalraad Suriname heeft tot doel een efficiënt betalingsverkeer te bevorderen. Dit initiatief brengt vraag en aanbod van betaaldiensten samen en streeft naar veilige en tijdige betalingen in Suriname. Meer details over dit belangrijke initiatief zijn te vinden via deze link.
  • Gunstige bankfinanciering: Commerciële banken in Suriname bieden momenteel aantrekkelijke rentetarieven voor SRD-financiering. Ontdek de mogelijkheden bij Finabank en Republic Bank Suriname en profiteer van gunstige financieringsvoorwaarden.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe verkoopitems en verwelkomen uw aanbod. Ons beleid is gebaseerd op ‘no cure no pay’, en bij een succesvolle verkoop vragen wij een bemiddelingsfee van 5% excl. BTW. We kijken ook uit naar verhuurobjecten, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als u uw woning wilt verhuren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze onderwerpen of voor persoonlijk advies over vastgoedgerelateerde zaken. We staan altijd klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw vastgoeddoelen.

Met vriendelijke groet,
Terzol Vastgoed