fbpx

Anton Drachtenweg

Prachtig perceel langs de Anton Drachtenweg te koop in Blauwgrond, Paramaribo

Anton Drachtenweg

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Ten hoogte van Clevia hebben we nu en prachtig perceel te koop van maar liefst 6570 vierkante meter grondhuur. Aan de straatzijde Antondrachtenweg is de breedte 70 meter en aan de Eusieweg maar liefst 144 meter.

De titel is grondhuur en is uitgegeven voor bebouwing/bewoning en recreatie. Dit kavel verleend zich uitstekend voor het bouwen van bungalows en/of appartementen voor de verhuur. Gezien de ligging tussen de hotels en Leonsberg waar er dagelijks tientallen toeristen naar toe gaan is het een prima investering voor nu en in de toekomst. Want toerisme is opkomend in Suriname. De Surinamerivier is op steenworp afstand en er staat hier altijd een lekkere bries.

Het perceel is begroeid met gras maar ligt hoog. De bodem is van zand. De afwatering is uitstekend omdat dit perceel verbonden is met het afvoerkanaal. Alle nutsvoorziening zijn aanwezig en de aangrenzende wegen zijn verhard.

Met een vierkante meter van EUR 80 is dit een geweldige deal die u zich voorbij mag laten gaan.

Details

Algemeen

Titel: Grondhuur
Perceeloppervlakte: 6570.76 m²
Status: Te koop
Vraagprijs:

€ 525.600

Locatie

Straat: Anton Drachtenweg
Buurt: Blauwgrond, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

De Antondrachtenweg is een van de meest populaire straat van Suriname. De oudste en bekendste hotels zoals Torarica en Mariott zijn hier te vinden, maar ook de ondernemers en diplomaten wonen met veel plezier in de straat. In de directe omgeving heb je goede restaurants, warungs (Blauwgrond), winkels en scholen. Tevens is er een goede bus verbinding.

Vragen? Wij helpen u graag!