Terzol Vastgoed als uw Verkoopmakelaar

Als verkoopmakelaar bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om onze klanten te ondersteunen bij het succesvol verkopen van hun onroerend goed. Onze deskundige en toegewijde makelaars streven ernaar om het verkoopproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden:

  1. Vrijblijvend adviesgesprek:
    We beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek waarin we uw verkoopdoelstellingen en -behoeften bespreken. We bieden professioneel advies over de huidige marktomstandigheden, de waarde van uw vastgoedobject en mogelijke verkoopstrategieën.
  2. ‘Ken uw klant’ en Klantendossier:
    Als makelaar streven wij ernaar om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten. Wij vragen onze klanten om hun medewerking bij het opmaken van een persoonlijk klantendossier. Dit geeft ons diepere inzichten over hun vastgoed wensen, stelt ons in staat de beste service te bieden en helpt ons te voldoen aan de geldende regel -en wetgeving in de Surinaamse vastgoedsector. Lees meer
  3. Waardering van de woning:
    We voeren een grondige waardebepaling van uw woning uit op basis van verschillende factoren, waaronder locatie, grootte, staat van onderhoud en recente vergelijkbare verkopen in de buurt. Dit stelt ons in staat om een realistische vraagprijs vast te stellen die de beste resultaten oplevert.
  4. Marketingstrategie:
    We ontwikkelen een uitgebreide marketingstrategie om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Dit omvat het gebruik van professionele fotografie, virtuele rondleidingen, online advertenties en sociale media om uw onroerend goed effectief te promoten.
  5. Bezichtigingen en onderhandelingen:
    We plannen en begeleiden bezichtigingen van uw onroerend goed, waarbij we potentiële kopers rondleiden en vragen beantwoorden. We voeren namens u de onderhandelingen met geïnteresseerde partijen en streven ernaar om de beste verkoopprijs en voorwaarden voor u te verkrijgen.
  6. Juridische en financiële begeleiding:
    We bieden uitgebreide juridische en financiële begeleiding gedurende het hele verkoopproces. We werken samen met juridische en financiële experts om ervoor te zorgen dat alle aspecten van de transactie correct worden afgehandeld en dat uw belangen worden beschermd.
  7. Afhandeling van de transactie:
    Nadat een koper is gevonden en de verkoopovereenkomst is gesloten, begeleiden we u bij alle stappen die nodig zijn voor de afhandeling van de transactie, waaronder het bijwonen van de notariële akte van levering.
  8. Nazorg:
    Ook na de verkoop staan wij voor u klaar. We bieden nazorgdiensten zoals het adviseren over verhuizingen en het beantwoorden van vragen die u heeft over de verkoop van uw onroerend goed.

Kortom, als verkoopmakelaar streven wij ernaar om het verkoopproces van uw woning zo efficiënt en succesvol mogelijk te maken. Wij zijn er om u te begeleiden, ondersteunen en adviseren bij elke stap van het proces, met als doel om de beste resultaten voor u te behalen.

Ontdek hoe we u kunnen helpen

Scroll naar boven