Uw betrouwbare partner in zaken doen

Over Ons

Terzol Vastgoed is uw #1 Aankoopmakelaar in Suriname! Meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedsector in Suriname maakt ons uw betrouwbare partner in zakendoen. Wij staan voor:

Ervaring en Expertise

40+ jaar van kennis opdoen, fouten maken en daaruit leren stelt ons in de gelegenheid om u te bedienen met een team van ervaren makelaars en taxateurs met diepgaande kennis van de Surinaamse vastgoedmarkt.

Klantgerichte Benadering

Ons team biedt een persoonlijke en betrokken benadering, waarbij uw wensen en behoeften als klant centraal staan. Elke klant krijgt onze toegewijde aandacht, u bent voor ons meer dan slechts een vastgoedtransactie. Deze klantgerichte benadering is 1 van de factoren die ertoe bijdraagt dat wij kunnen voorzien in soepele en succesvolle vastgoeddiensten. 

Betrouwbaarheid en Integriteit

Ons bedrijf staat voor betrouwbaarheid en integriteit. Dat wil zeggen dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat wij eerlijk, transparant en altijd in hun belang handelen.

Volledige Dienstverlening

Bij Terzol Vastgoed vindt u ‘alles onder 1 dak’! Van de verwachtbare makelaarsdiensten zoals: Aankopen, verkopen, huren en verhuren naar advies in vastgoed investeringen in Suriname, bent u bij ons op het juiste adres. Ook voor al uw zakelijke en particuliere taxaties en projectontwikkelingen in Suriname bent u bij ons thuis. Kortom, wij kunnen onze klanten helpen bij elke stap van hun vastgoedproces.

Lokale Kennis

Als lokaal makelaarskantoor kennen wij de Surinaamse vastgoedmarkt als geen ander. Wij beschikken over uitgebreide kennis van de lokale vastgoed regel -en wetgeving, wijken, voorzieningen, scholen en andere relevante factoren die van invloed zijn op vastgoedtransacties.

Innovatie en Technologie

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en innovatieve tools om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Dit stelt ons in staat om efficiënter te werken en onze klanten een betere service te bieden.

Over ons

Onze Missie

Over ons

Onze Visie

Onze visie als makelaarskantoor is om onze klanten te voorzien van uitstekende service en ondersteuning bij al hun vastgoed behoeften op Surinaamse aardbodem. Met toewijding, integriteit en expertise streven we ernaar om een betrouwbare partner te zijn, hen te begeleiden door het complexe proces van vastgoed en hun vastgoed dromen te helpen verwezenlijken.

Ons Team

Welkom bij Terzol Vastgoed. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te helpen bij al uw vastgoedbehoeften. Maak kennis met de mensen die ons kantoor bijzonder maken:

Joel Terzol

Makelaar en Projectontwikkelaar

Met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector is Joël de drijvende kracht achter Terzol Vastgoed. Joel leidt onder andere onze projectontwikkelingstak en heeft uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van zowel kleinschalige als grootschalige projecten. Ook voor de verkoop en aankoop van uw commercieel onroerend goed bent u bij Joel in goede handen. Zijn visie en strategische aanpak zorgen voor succesvolle en innovatieve projecten.

Patricia San A Jong

Taxateur 

Patricia is een gecertificeerde en gediplomeerde taxateur met meer dan 30 jaar ervaring in het taxeren van zowel residentieel als commercieel vastgoed. Haar nauwkeurigheid en oog voor detail zorgen voor betrouwbare en gedegen taxatierapporten die bij elke financiële organisatie worden geaccepteerd.

Whitley Terzol

Makelaar en Compliance Officer

Whitley heeft een scherpe neus voor goede deals en zorgt ervoor dat alle transacties voldoen aan wet- en regelgeving. Ze is gespecialiseerd in residentieel vastgoed en staat bekend om haar persoonlijke benadering en betrokken dienstverlening. 

Samantha Drisi

Finance Officer en Klantenservice

Samantha ondersteunt ons team met financiële taken en klantcontact. Haar organisatievermogen en klantvriendelijkheid zorgen voor een soepel verloop van elke transactie.

Damian Naipal

Marketing en ICT

Damian is onze expert op het gebied van Softwareontwikkeling en Marketing. Hij zorgt ervoor dat uw onroerend goed opvalt in de markt met zijn creativiteit en strategische aanpak.

Ontdek hoe we u kunnen helpen

Scroll naar boven