fbpx

Henry Fernandesweg

Loods te koop tegen een aantrekkelijke prijs in Paramaribo

Henry Fernandesweg – Loods

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

In de Henry Fernandesweg, op de hoek van de Djegoeroeweg, bieden wij een loods te koop aan. De loods staat op een perceel van 679 m2. De loods zelf is 300 m2 groot.

De loods is zeer ruim en goed onderhouden. Ze beschikt over een betonnen vloer. Verder is er kantoorruimte aan de achterkant van de loods verdeeld over 2 verdiepingen.

Naast deze loods is een ruime woning gevestigd met opstal. Dit perceel is nog eens 834 m2 groot. Het huis wordt afzonderlijk te koop aangeboden.

Details

Status

Titel: Eigendom
Soort pand: Loods
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 47.000

Algemeen

Perceeloppervlakte: 679 m²
Kantooroppervlakte: ~ 300 m²
Kantoorruimtes: 1

Locatie

Straat: Henry Fernandesweg
Buurt: Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

Deze woning is gelegen in de Henry Fernandesweg, een zijstraat van de Kwattaweg. Deze straat ligt in de buurt van de Weg naar zee. Het huis is ligt op ongeveer 20 min van het centrum.

In de buurt vindt u alle nodige winkels en dienstverleners. Elektronicazaken, supermarkten en autoherstellers vindt u hier terug. Ook verschillende eetgelegenheden zijn hier gevestigd.

Vragen? Wij helpen u graag!