fbpx

Parbatie Bhoendieweg BR.17

Woning in de afbouwfase te koop in Jagtlust, Commewijne

Parbatie Bhoendieweg BR. 17

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Aan de Bhoendieweg, in het district Commewijne, bevindt zich een woning in de afbouwfase. De Bhoendieweg ligt ten oosten van de welbekende verharde hoofdweg Commissaris Thurkowweg.

De kavel maakt deel uit van het voormalige plantage Jagtlust en bevindt zich in een goed bebouwde straat. De woning heeft een bouwoppervlakte van 210 vierkante meters en bevindt zich op een kavel met een grootte van 481.25 vierkante meter.

Aan de Bhoendieweg, in het district Commewijne, bevindt zich een woning in de afbouwfase. De Bhoendieweg ligt ten oosten van de welbekende verharde hoofdweg Commissaris Thurkowweg. De kavel maakt deel uit van het voormalige plantage Jagtlust en bevindt zich in een goed bebouwde straat.

De woning heeft een bouwoppervlakte van 210 vierkante meters en bevindt zich op een kavel met een grootte van 481.25 vierkante meter.

Details

Status

Titel: Eigendom
Soort woning: Laagbouwwoning
Status: Te koop
Vraagprijs: € 68.500

AlgemeenPerceeloppervlakte: 481.25 m²
Woonoppervlakte: 210 m²
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1.5

Locatie

Straat: Parbatie Bhoendieweg
Buurt: Jagtlust, Commewijne
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart


Omgeving

In de directe omgeving bevinden zich diverse supermarkten.

Vragen? Wij helpen u graag!