fbpx

Tourtonnelaan

Ruime loods te huur voor maar €1750 in Tourtonne 2, Paramaribo

Tourtonnelaan

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

In de Tourtonnelaan bieden wij een groot, commercieel pand te huur aan. Het bevindt zich op een ruim terrein. Op het terrein bevindt zich enerzijds een ruime loods en daarnaast een apart pand.

De loods is ongeveer 900 m2 groot, 12 meter breed en 85 meter lang. Ze is recent volledig vernieuwd en opgeknapt. Rondom de loods is veel parkeergelegenheid aanwezig waar ook vrachtwagens kunnen parkeren en goederen kunnen laden of lossen. Er is een grote, automatische roldeur aanwezig. In de loods bevindt zich een kantoor van 40 m2 met airco.

In de buurt is veel verkeer en aanloop aanwezig. Het is centraal gelegen en eenvoudig bereikbaar. Voor een pand op deze locatie gaat het om een zeer aantrekkelijke prijs!

Details

Algemeen

Soort pand: Loods
Status: Verhuurd

Huurprijs

Huurprijs per maand:

€ 1.750

Locatie

Straat: Tourtonnelaan
Buurt: Tourtonne 2, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

De Tourtonnelaan is een belangrijke, bekende verbindingsweg die vlakbij het centrum ligt. Het is buurt waar veel handel gedreven wordt en veel verkeer aanwezig is. De straat is populair en wordt drukbezocht door inwoners en toeristen. Er zijn verschillende handelszaken aanwezig zoals Tulip, Ali’s Drugstore, Kaki Supermarkt en andere winkels.

Ook zijn er veel warungs, restaurants en eethuisjes aanwezig waaronder ChaRico, Jomax, La Cuisine enzovoort. Aan het begin van de straat is het ’s Lands Hospitaal gevestigd. Het is kortom een veelbezochte, levendige straat die ook veilig is. Het is de perfecte locatie voor bedrijven en handelszaken!

Vragen? Wij helpen u graag!