Saturnusstraat 4

Saturnusstraat 4

Hoogbouw Bruynzeel Woning

Saturnusstraat 4

Huurprijs

€ 600 Euro per maand Semi-gemeubileerd

Adres

Straat:

Saturnusstraat

Buurt:

Ma-Retraite 3

District:

Paramaribo

Details

Status:

Verhuurd

Type:

Hoogbouw Bruynzeel Woning

Woonopp.:

127 m²

Perceelopp.:

439 m²

Kamers:

3

Slaapkamers:

3

Badkamers:

2

Omschrijving

Op een fraai gelegen hoekperceel te Paramaribo Noord is momenteel te huur een Bruynzeel hoogbouwwoning (model Favorite) met 3 slaapkamers. De verdieping met een oppervlakte van 127 m² is ingedeeld in een groot voorbalkon met een zuid-oost gerichte view op de kruising van de Saturnusstraat en de Scorpiostraat, een grote woonkamer met glazen schuifdeuren, keuken/eetruimte, drie slaapkamers waarvan twee voorzien zijn van airco splitunits, hal met spoelbak en bad/wc.
De begane grond heeft voldoende parkeergelegenheid (onderhuis). Daarnaast is er nog de beschikbaarheid van een kleine kamer met eigen bad/wc en voldoende bergruimte. De woning is voorzien van alle nutsvoorzieningen en is grotendeels ingericht met apparatuur en meubels, waardoor het meteen te betrekken is.

Omgeving

Hoekwoning is in een zeer rustige omgeving te Paramaribo Noord. De Saturnusstraat ligt in de wijk Ma-Retraite 3. In de buurt liggen enkele grote handelsobjecten, waarvan de Ma-Retraite Mall en Choi Supermarket de bekendste zijn.

Contact