Missie, visie en kernwaarden

missie

MISSIE

Terzol Vastgoed NV is uw deskundige en betrouwbare partner die op vooruitstrevende, transparante en duurzame wijze integrale dienstverlening biedt aan nationale en internationale, zakelijke en particuliere opdrachtgevers in Suriname.

visie

VISIE

Het is de ambitie van Terzol Vastgoed NV om de meest klantgerichte dienstverlener te zijn in Suriname op het gebied van aan- en verkoopbemiddeling, aan -en verhuur, taxaties, vastgoedbeheer en consultancy. Wij bouwen duurzame relaties met onze klanten waardoor zij als ambassadeur van ons kantoor optreden.

kernwaarden

KERN WAARDEN

Klantgerichtheid

Wij zijn professionals met een persoonlijke klantbenadering die een langdurige vertrouwensrelatie met de klant beogen.

Vakmanschap

Wij zijn specialisten met een actuele kennis en een brede ervaring. Dankzij opleiding en permanente educatie kennen wij het grote aanbod aan financiële producten en juridische en fiscale mogelijkheden. Hiermee worden onze relaties in staat gesteld persoonlijke en passende keuzes te maken.

Doorzettingsvermogen

Wij tonen durf, energie, passie en wilskracht om onze en uw doelen na te streven.

Integriteit

Wij zijn betrouwbaar in alle facetten van ons werk. Relaties kunnen er van op aan dat wij transparant communiceren en dat wij onze afspraken nakomen.

Zorgplicht

Zorgplicht voor onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Door vooruit te denken kunnen wij anticiperen op mogelijke toekomstige uitdagingen.