Julius E. Mullerstraat

Julius E. Mullerstraat

Prachtige laagbouw woning te koop

Julius E. Mullerstraat

Koopprijs

€ 257.000 Euro

Adres

Straat:

Julius E. Mullerstraat

Buurt:

Uitvlugt, Paramaribo

District:

Suriname

Details

Status:

Te koop

Type:

Laagbouw woning

Woonopp.:

350 m²

Perceelopp.:

600 m²

Kamers:

3

Badkamers:

2

Omschrijving

Het gaat om een zeer goed onderhouden laagbouwwoning die volledig voorzien en afgewerkt is. Voor de bouw van de woning zijn duurzame materialen gebruikt.

Je betreedt de woning vooraan. Er is een garage met automatische poort voorzien. De garage biedt ruimte aan twee auto’s. Daarnaast bevindt zich de ruime woonkamer. Door de schuiframen in de woonkamer kunt u het voorbalkon betreden. Verder is er een open keuken aanwezig die van alle gemakken is voorzien. Achter de keuken ligt een klein balkon.

Het huis bezit in totaal drie slaapkamers. Er is een grote master bedroom met inloopkast, douche en toilet. Daarnaast zijn er nog twee andere slaapkamers. Daarvoor is nog een extra badkamer met douche en toilet voorzien.

Het geheel is volledig omheind. Het huis is voorzien van airco en is volledig beveiligd met alarminstallaties, dievenijzers enzovoort. Er is 220 volt in de woning aanwezig. Aan het huis zijn twee buurhuizen gevestigd: een links en een achteraan.

Deze topwoning is volledig voorzien, beveiligd en meteen bewoonbaar. Een mooie kans voor iemand die op zoek is naar een nette woning met meerdere slaapkamers!

Omgeving

Prachtig huis te koop in de Jules E. Mullerstraat te Uitvlugt, Paramaribo. Deze wijk ligt tussen de Gemenelandsweg en de Gravenberchstraat. Het huis is gevestigd in een nette wijk en staat bekend als een van de betere buurten van Paramaribo. Er zijn verschillende scholen in de buurt gevestigd.

Contact