Taxatierapport

Wilt u een correct waardeoordeel over uw object omdat u het wilt verkopen, verhuren, een waardestijging wilt laten vaststellen of u wilt simpelweg de exacte waarde kennen?

Terzol Vastgoed N.V. legt zich erop toe om alle onroerende goederen in Suriname te taxeren. Onze beëdigde taxateur zorgt ervoor dat u een nauwkeurige, onderbouwde taxatie van uw object verkrijgt. De taxateur garandeert een marktconforme en correcte taxatie door de jarenlange ervaring die de taxateur reeds op de vastgoedmarkt opdeed, maar ook door de wettelijke bevoegdheid die de taxateur verkreeg.

Om een waardeoordeel over uw object te kunnen vellen, stellen wij een volledig taxatierapport op. Daardoor verkrijgt u zekerheid over de waarde van uw onroerend goed. Het rapport wordt overzichtelijk, onderbouwd en duidelijk opgesteld zodat u een correct beeld krijgt en aan u volledige informatie verschaft wordt.

Bent u hierin geïnteresseerd? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoedobject op korte termijn getaxeerd wordt met het oog op een correcte, uitgebreide en nauwkeurige taxatie.