Bemiddeling

Bent u op zoek naar een ervaren, betrouwbare makelaar in Suriname?

Terzol Vastgoed bemiddelt bij de verkoop of verhuur van vastgoed en ander onroerend goed. Denk hierbij aan allerhande soorten woningen, appartementen, percelen, zakenpanden…

Uw vastgoedobject wordt te koop of te huur aangeboden op de vastgoedmarkt. Terzol Vastgoed bepaalt een correcte prijs en zoeken vervolgens naar een geschikte kandidaat-koper of –huurder.

Ook staan wij u bij indien u op zoek bent naar vastgoed om aan te kopen of te huren. Wij lichten u in over de mogelijkheden, zorgen ervoor dat u correct geïnformeerd wordt en verhinderen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze betrouwbare dienstverlening en bemiddeling zorgen ervoor dat u met zekerheid koopt of huurt waarnaar u zocht en er een correcte prijs voor betaalt.

Taxaties

Bent u in het bezit van een pand of perceel in Suriname en wilt u weten wat de waarde ervan is? Heeft u gerenoveerd en wilt u de waardestijging van uw object laten vaststellen? Of wilt u uw onroerend goed verkopen?

Terzol Vastgoed zorgt voor een exacte taxatie van alle onroerende goederen!

Informeer u over de taxatie van uw object!

Advies

Terzol Vastgoed verleent vastgoedadvies.

Heeft u vragen over onroerend goed, de aan- of verkoop ervan of andere juridische vragen? Wij kunnen uw vragen beantwoorden! Door onze specialisatie op de vastgoedmarkt zijn wij de op de hoogte van alles wat met vastgoed te maken heeft en kunnen u hierover uitgebreid inlichten. Ook de verdeling van boedels en andere delicate kwesties kunt u met ons bespreken.

Wij zorgen voor correct en uitgebreid advies. Laat u adviseren door Terzol Vastgoed!