fbpx

La Rencontre 5e straat

Riante Luxury Nature Resort te koop

N.O.T.K.

La Rencontre 5e straat - Riante Luxury Nature Resort te koop
Te koop
Soort pand:
Nature Resort
Locatie
Straat:
La Rencontre 5e straat
Buurt:
Domburg, Wanica
Land:
Suriname
Omschrijving

Aan de La Rencontre 5e straat, te Domburg Suriname, vindt u het riante Luxury Nature Resort.

Op het resort vindt u naast de prachtige tuin een hoofdwoning, twee bijwoningen en een wellness centrum met ingebouwde volledig ingerichte studio. Er is tijdens de bouw van deze woningen geenszins bezuinigd, doch enkel gebruik gemaakt van eerste klas bouwmaterialen. Het onderhoud van de woningen en het terrein geschiedt op gezette tijden waardoor het resort zich in topconditie bevindt.

De woningen zijn verder allen afgemaakt met diverse comfortbepalende voorzieningen, waaronder airconditioning in elke woonruimte, warm -en koud water aansluitingen en twee noodgeneratoren.
Kortom een echte rustgevende ‘Garden of Eden’.

Het terrein
Wat in één oogopzicht opvalt, is de met liefde verzorgde en onderhouden tuin, waarbij er diverse vruchtbomen en planten aangegroeid en aangeplant zijn. Deze extravagante tuin vormt tevens een huis voor veel wildlife, waaronder luiaarden, aapjes en verschillende exotische vogels.

Het terrein is een riante combinatie van groen en goed onderhouden looppaden. Tussen het groen en de bomen door treft u enkele kreekjes aan die de omgeving een echte ‘buiten de stad’ beleving geven. Het resort beschikt over een buitenzwembad, een overdekte jacuzzi, een sauna, spa-en wellness centrum en een speeltuin. Ook treft u op het resort een algemene buiten keuken met een afzonderlijke badkamer en toiletten waaronder 1 invalide toilet.

De indeling
U komt het resort binnen via de automatische schuifpoort. De hoofdwoning is aan de voorkant van het resort gesitueerd en heeft een bouwoppervlakte van circa 180 vierkante meter. De woning beschikt over een ruime veranda waar u kunt genieten van de heerlijke Domburg winden.

Vanuit de veranda bieden de dubbele deuren toegang tot de ruime woonkamer welke via een openconcept in verbinding staat met de moderne keuken van de woning. Loopt men de keuken door treft men aan de linkerkant de gang aan welke toegang biedt tot de masterroom, compleet met eigen bad -en toiletruimte en walk-in closet, en de tweede slaapkamer.

Aan deze kant van het huis bevindt zich tevens een algemene bad -en toiletruimte. De keuken staat aan de rechterkant tevens in verbinding met de derde kamer van de woning.
Aan de linker voorzijde van het resort bevindt zich een dubbele garage geschikt voor 4 auto’s. Hiernaast biedt de ruime frontbreedte van de kavel voldoende parkeergelegenheid op het resort.

Daarnaast bevind zich de noodgenerator ruimte en onderhoudswerkplaats tezamen met de schakelkamer en dubbele EBS invoer. Alle belangrijke ruimten zijn voorzien van een interne telefoon installatie. Over het bebouwde terrein is overal wifi te ontvangen.
Aan de rechter voorzijde bevind zich de was- en droogruimte, buitenkeuken en opslagkamer.

Tussen het hoofdhuis en de dubbele garage is er een vergaderruimte, heel uniek ingedeeld met projectie scherm, volledige inrichting voor 24 personen en airconditioning. Ook is er een stenen zitbank op het terrein aanwezig, welke gunstig is voor het lekker uitwaaien of relaxen.
Honderd meter achter het hoofdhuis staan twee bijwoningen aan weerzijden, verdeeld door een middenpad welke leidt tot de sierlijke natuurtuin aan de achterkant van het Luxe Nature Resort.

De bijwoningen hebben een bouwoppervlakte van circa 154 vierkante meters. Elk bijhuis is verdeeld in tweeën door middel van een berging en scheidingsmuur, waardoor er uiteindelijk sprake is van twee eenkamer-appartementen en twee tweekamer-appartementen. Elk van hen is voorzien van airconditioning, een ruime badkamer en toilet, een kitchenette en een woonkamer.

Allen hebben ook een eigen terras met een rustgevend uitzicht op de tuin en/of het zwembad. Rondom de bijwoningen is er een hekwerk aangebracht, die het vooral veilig maakt voor spelende kinderen en enigszins privacy/afzondering biedt.

Heeft dit riante Luxury Nature Resort uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact op met ons bedrijf.

Kaart
Buurt

Het resort welke de perfecte combinatie van natuur en luxe biedt, is gelegen op een uitgestrekt stuk land en heeft een adembenemende tuin beplant met prachtige bomen.

De wegen die leiden naar dit resort zijn allen bestraat. De kavel heeft een grootte van 1,1846 ha. en maakt deel uit van het district Wanica.

In de directe omgeving liggen het recreatiestrand White Beach, Marina Resort Waterland, Domburg, diverse restaurants, waaronder de bekende River Breeze en enkele scholen.


Meer kooppanden in Suriname:

Tourtonne 5, Paramaribo

Te huur

500 p/m

Wolframstraat

Centrum, Paramaribo

Verhuurd

1.000 p/m

Nassylaan 20

Geyersvlijt, Paramaribo

Te huur

4.500 p/m

Arabistraat

Centrum, Paramaribo

Te huur

2000 p/m

Fred Derbystraat hk. Keizerstraat

Paramaribo

Verhuurd

1.500 p/m

Cornelis Jongbawstraat 13

Paramaribo

Verhuurd

850 p/m

Christophel Kerstenstraat