fbpx

Industrieweg 6c

Ruime loods aan het Saramaccakanaal te koop. in Zorg en Hoop, Paramaribo

Industrieweg perceel 6c

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

De Noordelijke Industrieweg is uitstekend te bereiken. In de directe omgeving zijn er voornamelijk ondernemingen met commerciële en industriële doeleinden.

Bereikbaar via de Industrieweg Noord geeft een privé weg u toegang tot deze loods. Aan de voorzijde staat er ook een loods. Echter is deze van een andere ondernemer en is dus niet gebouwd op dit perceel. De indeling van deze loods is uitstekend geschikt voor een fabriekshal of opslagloods. Het geheel is opgetrokken van bakstenen en cement stenen. De indeling ziet er al volgt uit, een ruime tweedelige hal, 2 toiletten, 1 douche, 3 kantoren.

Het terrein grenst aan het Saramaccakanaal en is 1461 m2 groot.

Details

Status

Titel:
Soort pand:
Status: Te koop
Vraagprijs: € 350.000

Algemeen

Locatie

Straat: Industrieweg
Buurt: Zorg en Hoop, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

De Noordelijke Industrieweg is uitstekend te bereiken. Zowel via het openbaar vervoer als zijnde eigen transport.

In de directe omgeving zijn er voornamelijk ondernemingen met commerciële en industriële doeleinden. Denk hierbij aan Traverco, Bruinzyl, Sampa, NV Propeller en Baank Shipping.

De noordelijke Industieweg staat er verbinding met de nieuwe brug die momenteel gebouwd wordt richting de Zuidelijke Industrieweg.

Vragen? Wij helpen u graag!