fbpx

Hindilaan 8

A1 zaken locatie te koop

€ 750.000

Hindilaan 8 - A1 zaken locatie te koop
Te koop
Soort pand:
Villa
Aantal kantoorruimtes:
6
Aantal badkamers:
2.5
Aantal parkeerplaatsen:
1
Locatie
Straat:
Hindilaan
Buurt:
Zorg en Hoop, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

In een zijstraat, in het zuiden van de Coppenamestraat, is op een riant en privacy vol gesitueerd perceel gelegen deze exclusief uitgevoerde woning met dubbele oprit en multifunctioneel bijgebouw.

Het woonhuis beschikt over een bouwoppervlakte van 800 m² en is gelegen op een perceel van 1178 vierkante meters. Het heeft 6 ruim bemeten kamers en 2.5 bad -en toiletruimtes.

Deze vrijstaande splitlevel villa is in het jaar 2011 gebouwd waarbij enkel gebruik is gemaakt van hoogwaardige bouwmaterialen en op de afwerking geenszins is bezuinigd. Ook het onderhoud sindsdien heeft hierna op gezette tijden plaatsgevonden waardoor de woning in uitstekende staat verkeerd.

Tevens zijn tijdens de bouw direct een aantal comfortbepalende en praktische voorzieningen aangebracht, waaronder de airconditioning in elke woonruimte, warm -en koudwater aansluiting en voldoende opbergruimte.

Bij binnenkomst ervaart u direct de kwaliteit en charme van dit pand!

Indeling
Het terrein is volledig met straattegels betegeld. U komt via de elektrische poort het terrein binnen. Vanwege de locatie van het pand op het kavel en de ruime front breedte van 22 meter biedt het terrein voldoende parkeergelegenheid aan de voorkant van het pand. Het is tevens mogelijk om via de rechterkant naast het pand met de auto naar achter te rijden. Aan deze kant van het huis bevinden zich ook twee kelders welke kunnen functioneren als opbergruimte. Het pand is gebouwd rondom een ruim zwembad. Achter het zwembad treft u een open overdekt terras aan. De achterkant van het pand bezit voldoende ruimte voor het parkeren van auto’s maar kan uiteraard ook functioneren als speelruimte e.d.

Het huis bezit aan de voorkant twee naast elkaar gelegen gesloten dubbele garages waar met gemak 4 ruime auto’s in kunnen parkeren. Naast de garages bevindt zich tevens de hoofdingang van het pand. Eenmaal binnen loopt u door een hal en komt aan de linkerkant als eerste een ruimte tegen die functioneert als kantoor. In ditzelfde gebied van het huis bevinden zich een gastentoilet, wasruimte en een stijlvolle trap welke leidt naar de boven verdieping van het huis. Ook bevindt zich in de hal een deur welke toegang biedt tot de garages.

Wanneer u via de trap de bovenverdieping betreedt komt u terecht in een ruime woonkamer welke via een open concept verbonden is aan de moderne keuken. Direct aan de linkerkant van de trap bevindt zich de eerste ruime kamer.

Aan de rechterkant van de woonkamer en keuken bevindt zich de masterroom compleet met eigen bad -en toiletruimte en walk-in closet. In de master badkamer zijn aanwezig een ruime douchecabine, jacuzzi, dubbele wasbak en wc.

Verder nog aanwezig twee ruime slaapkamers, elk met een grootte van 36 vierkante meter en walk- in closet, een badkamer -en toiletruimte en een zesde grote kamer van 42 vierkante meters.
Bent u enthousiast geworden over deze riante woning? Neem dan vandaag nog contact op met ons bedrijf.

Kaart
Buurt

Dit unieke pand is gelegen in een nette verharde weg op nog geen 100 meter afstand van deze eerdergenoemde bekende hoofdweg.

Het perceel maakt deel uit van het Flora Project. In de directe omgeving bevinden zich grote bedrijven zoals o.a. het Nationaal Archief, CBB, de Anton de Kom Universiteit, Hakrinbank en de NOB. Ook zijn er diverse schoolinrichtingen op loopafstand te vinden.

Vanwege de A1 locatie en de bedrijvigheid in de directe omgeving verleent het pand zich uitstekend voor commerciële doeleinden. Het huis is uiteraard ook geschikt voor een gezin welke opzoek is naar een woning in een nette en veilige buurt.


Meer kooppanden in Suriname:

Tourtonne 5, Paramaribo

Te huur

500 p/m

Wolframstraat

Centrum, Paramaribo

Verhuurd

1.000 p/m

Nassylaan 20

Geyersvlijt, Paramaribo

Te huur

4.500 p/m

Arabistraat

Centrum, Paramaribo

Te huur

2000 p/m

Fred Derbystraat hk. Keizerstraat

Paramaribo

Verhuurd

1.500 p/m

Cornelis Jongbawstraat 13

Paramaribo

Verhuurd

850 p/m

Christophel Kerstenstraat