fbpx

H.D. Benjaminstr. x Gravenberchstr.

Ruim pand te koop

€ 1.200.000

H.D. Benjaminstr. x Gravenberchstr. - Ruim pand te koop
Verkocht
Soort pand:
Zakenpand
Kantooroppervlakte:
3200 m²
Aantal badkamers:
1
Aantal parkeerplaatsen:
21
Locatie
Straat:
H.D. Benjaminstr. x, Gravenberchstr.
Buurt:
Uitvlucht, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruim zakenpand in een aantrekkelijke, nette buurt? Dit is uw kans!

We bieden een prachtig pand aan dat eenvoudig afgewerkt kan worden tot het ideale droombedrijf. Het pand bevindt zich op de hoek van de Gravenberchstraat en de H.D. Benjaminstraat in Paramaribo-Zuid. Nabij liggen onder andere Ocer, het KKF, Elgawa, het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, CHM en SEMC. Er zijn eveneens diverse winkels en eethuizen op loopafstand gevestigd. Dit pand is de ideale ligging voor een zakenpand.

Het pand is zeer ruim. Het bezit naast de begane grond twee verdiepingen en heeft een totale oppervlakte van 3200 m2. De begane grond heeft een oppervlakte van 1000 m2, de eerste en de tweede verdieping hebben elk een oppervlakte van 1100 m2.

De begane grond is volledig aangekleed en wordt aangeboden met de inboedel. Dit houdt in dat vriezers, koelkasten, rekken en andere winkelinrichting. De ruimte kan uiteraard gebruikt en uitgebaat worden zoals u dit wenst.

De eerste verdieping is onderverdeeld in twee delen. De trap aan de linkerzijde leidt naar vier slaapkamers, een keuken, badkamer met toilet en een woonkamer. Dit gedeelte kan gebruikt worden als appartement, maar ook als kantoor. U bereikt het tweede gedeelte door de trap te nemen en af te dalen vanaf de tweede verdieping. U kunt met deze trap ook naar buiten.

De tweede verdieping is nog in aanbouw. U kunt dit naar wens inrichten en aankleden.

Het terrein is volledig bestraat en bezit 20 parkeerplaatsen. Het heeft een erfpacht van 1600 m2. De verdiepingen kunnen ingericht worden en ingezet worden voor diverse doeleinden waaronder een restaurant, een callcenter, maar ook kantoren

Kaart
Buurt

Dit pand is gevestigd op de hoek van de Gravenberchstraat met de H.D. Benjaminstraat in Paramaribo-Zuid. Paramaribo-Zuid is de ideale omgeving voor bedrijven en handelaars om zich te vestigen. Het bruist er van ondernemers, winkels en bloeiende projecten.

In de buurt van het pand zijn heel wat grote bedrijven gevestigd waaronder Ocer, het KKF beursgebouw, Elgawa, maar ook het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, het CHM en SEMC vindt u hier terug. Alle belangrijke instanties zijn in de buurt gelegen of zeer vlot bereikbaar. Daarnaast zijn ook het centrum en de haven vlakbij.

Kortom: dit is de ideale vestigingsplaats voor bedrijven!


Meer kooppanden in Suriname:

Tourtonne 5, Paramaribo

Verhuurd

500 p/m

Wolframstraat

Centrum, Paramaribo

Verhuurd

1.000 p/m

Nassylaan 20

Geyersvlijt, Paramaribo

Verhuurd

4.500 p/m

Arabistraat

Centrum, Paramaribo

Te huur

2000 p/m

Fred Derbystraat hk. Keizerstraat

Paramaribo

Verhuurd

1.500 p/m

Cornelis Jongbawstraat 13

Paramaribo

Verhuurd

850 p/m

Christophel Kerstenstraat