Guesthouse Gravenberchstraat

Goed uitziende Guesthouse te koop aan de Gravenberchstraat 5 in Centrum, Paramaribo

Guesthouse

[post-edit]

Omschrijving

Goed uitziende Guesthouse te koop aan de Gravenberchstraat 5.

Met trots presenteren wij een uniek object, een goed onderhouden Guesthouse aan de Gravenberchstraat nummer 5. In de ruim 22 jaar van haar bestaan heeft ze velen gasten mogen ontvangen met een plezierig verblijf. De huiselijke sfeer in combinatie met haar vriendelijk personeel heeft velen toeristenharten gestolen. Hierdoor heeft de Guesthouse vele terugkerende gasten.

In totaal zijn er 10 kamers met elk hun eigen badkamer en toilet. De indeling ziet er als volgt uit:

Op de begane grond bevinden zich: voorterras, receptie met zitruimte, 2 tweepersoonskamers, keuken, ontbijtruimte, achterterras inclusief zwembad in de tuin en een was/bergruimte.

Op de 1e etage bevinden zich in totaal 8 kamers, waarvan 7 tweepersoonskamers (6 met balkon), een 1 eenpersoonskamer en een linnenruimte. Alle kamers zijn voorzien van een eigen toilet en douche met warm water, airconditioning, ventilator, televisie, telefoonaansluiting en gratis draadloos internet. In sommige kamers is een koelkast aanwezig. De fraaie tuin maakt het verblijf compleet. Dit Guesthouse is uitstekend onderhouden en is 2009 gerenoveerd en verbouwd. De bezetting is door de jaren stabiel gebleven en biedt voor de toekomst mogelijkheden tot verdere groei.

De vraagprijs is inclusief inventaris en overdrachtsbelasting.

Voor meer informatie gelieve per mail contact op te nemen met de Joel Terzol via [email protected] of te bellen naar het kantoor op het nummer +597-432223.

Details

Status

Titel:Erfpacht
Soort pand:Guesthouse
Status:Te koop
Vraagprijs: € 450.000

Algemeen

Perceeloppervlakte:619 m²
Kantooroppervlakte:342 m²
Parkeerplaatsen:5

Locatie

Straat:Gravenberchstraat 5
Buurt:Centrum, Paramaribo
Land:Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

De Guesthouse is gelegen aan de Gravenberchstraat, tegenover het Rode Kruis. De Gravenberchstraat is een hoofdweg die overgaat naar de Johannes Mungraweg. In een straal van 500 meter heb je meerdere restaurants zoals Coffee, Wines & More, Effe Anders, maar ook de goed gesorteerde supermarkten zoals CHOI, Fernandes Bakkerijen en de ziekenhuizen.

Vragen? Wij helpen u graag!