Dr. Sophie Redmondstraat

Handelspand met zakelijke ruimtes, appartementen en studio's te koop in Centrum, Paramaribo

Dr. Sophie Redmondstraat

[post-edit]

Omschrijving

Dit grote pand met meerdere functies wordt te koop aangeboden in de Sophie Redmondstraat. Door de ruimte van dit pand, zijn er zowel een bar, ingerichte studentenstudio's als een handelspand gevestigd.

Op de begane grond bevindt zich een nette, moderne bar. Binnen zijn zitplaatsen voorzien, maar op het terras is ook veel ruimte. Het terras kijkt uit op de straatkant waardoor de buurt leeft en er heel wat potentiële klanten passeren. Ook zijn op de begane grond de cambio en een logistiek kantoor gevestigd. Dit kantoor bestaat uit twee ruimtes. Een ervan is voorzien van een toilet.

Daarnaast bestaat de begane grond uit drie studentenappartementen. Ze zijn allemaal voorzien van een nette woonkamer en aparte slaapkamer. Eén van deze appartementen is voorzien van twee slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen toilet en douche. Tevens is er ook een grote loods voorzien met automatische roldeur.

Op de eerste verdieping is een kantoor gevestigd. Dit kantoor is voorzien van een ontvangstruimte met een gesloten balkon. Het kantoor bestaat uit drie kantoorruimtes waar airco aanwezig is. Daarnaast zijn er op deze verdieping drie studentenappartementen met woonkamer en aparte slaapkamer, maar ook een studio. Ze zijn allemaal voorzien van airco, eigen toilet en douche! Vier studentenappartementen zijn nog in aanbouw. Die appartementen zullen dezelfde voorzieningen krijgen: woonkamer, aparte slaapkamer, airco, toilet en douche.

Ten slotte bevinden zich op de tweede verdieping twee appartementen. Een appartement bezit een woonkamer, drie slaapkamers, toilet en douche. Ook airco is aanwezig. Een tweede appartement op deze verdieping biedt ruimte aan twee slaapkamers, woonkamer, douche en toilet. Er is nog een grote, vrije ruimte voorzien die verschillende mogelijkheden biedt: nog twee appartementen inrichten met drie slaapkamers, open keuken ...

Alle appartementen zijn volledig ingericht en uitgerust. Ze zijn modern, recent en zeer verzorgd. Een grote meerwaarde is dat er telkens een afzonderlijke slaapkamer is, maar ook dat ze een eigen toilet met douche bezitten én airco bieden.

Dit grote, moderne pand is een mooie kans voor verhuurders van appartementen aan studenten, vakantiegangers enzovoort. Ook de handelspanden bieden veel mogelijkheden en maken van dit pand een aantrekkelijk geheel.

Details

Status

Titel:Eigendom
Soort pand:Hoogbouw met verschillede soorten units
Status:Te koop
Vraagprijs: € 675.000

Algemeen

Kantoorruimtes:10
Parkeerplaatsen:10

Locatie

Straat:Dr. Sophie Redmondstraat
Buurt:Centrum, Paramaribo
Land:Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

Vragen? Wij helpen u graag!

Meer foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname