fbpx

Batterijweg

Perceel met drie opstallen

€ 500.000

Batterijweg - Perceel met drie opstallen
Te koop
Soort pand:
Loods
Locatie
Straat:
Batterijweg
Buurt:
Zorg en Hoop, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

Dit terrein bestaat uit opgehoogd zand. Afgezien van de bebouwde delen bestaat het erf uit een brede, onverharde in- en uitrijstrook. Het overige deel is met wied begroeid en wordt regelmatig onderhouden (maaien en dergelijke).

Het terrein is door zijn aard (zakendoelen) niet beplant met bomen of sierstruiken. De omrastering bestaat langs de voor-, rechter- en achterzijde uit gewapende betonkolommen, ingevuld met hoge muren uit 4” steen. De schutting langs de linkerzijde is een combinatie van betonpalen en verticaal geplaatste trapeziumplaten.

In de voorgevelomrastering is een brede, stalen schuifpoort geïnstalleerd om het perceel af te sluiten. Voor het perceel loopt een gracht die voor de gehele breedte van het terrein gedempt is met kokers, maar is verder ook gedicht met zand. Het terrein is nog niet volgebouwd. Er is voldoende ruimte voor eventuele uitbreiding van de opstallen.

Op het perceel staan drie (3) opstallen, opgetrokken uit staal en steen: De prodructieloods heeft een oppervlakte van 1024 m² (32x32m) + aanbouw 288 m² (9x32m). Via de ingang aan de voorzijde van het gebouw, die voorzien is van beveiligde shutters en een stalen roldeur, komt u terecht in de loods. De 0.15 m dikke, gewapend betonnen vloer is voorzien van gewapend betonnen poeren en 6” funderingswanden. Daardoor kan men met zwaar materiaal naar binnen rijden.

Het magazijn, de spuiterij en het kantoor hebben een oppervlakte van 400 m² (27.50x14.10m) + 12 m² kantoor. De indeling van deze loods is als volgt: magazijnruimte, klein magazijn en spuiterij. Het kantoor is op de eerste verdieping. Net zoals de produtieloods is het magazijn voorzien van een 0.15m dikke, gewapend betonnen vloer.

De open garage heeft een oppervlakte 331 m² (24.50x13.50m)

Kaart
Buurt

De object ligt ten zuiden van de Duisburglaan, ten westen van de Coesewijnestraat. De hoofdweg (Duisburglaan) is verhard met betonnen straatklinkers. Alle wegen in de omgeving zijn verhard; de riolering is gesloten er is straatverlichting aangelegd.


Meer kooppanden in Suriname:

Centrum, Paramaribo

Te huur

1.000 p/m

Nassylaan 20

Geyersvlijt, Paramaribo

Te huur

4.500 p/m

Arabistraat

Centrum, Paramaribo

Te huur

2000 p/m

Fred Derbystraat hk. Keizerstraat

Uitvlucht, Paramaribo

Te huur

750 p/m

Gravenberchstraat

Paramaribo

Verhuurd

1.500 p/m

Cornelis Jongbawstraat 13

Paramaribo

Te huur

850 p/m

Christophel Kerstenstraat