fbpx

Toscastraat

Ruim studentenhuis met vakantiehuis, appartement en zwembad te koop. Goede vast huur inkomsten

€ 149.000

Toscastraat - Ruim studentenhuis met vakantiehuis, appartement en zwembad te koop. Goede vast huur inkomsten
Verkocht
Titel:
Eigendom
Soort woning:
Hoogbouw Appartement Vakantiehuis
Woonopp:
~ 300 m²
Perceelopp:
341 m²
Aantal slaapkamers:
13
Aantal badkamers:
4
Locatie
Straat:
Toscastraat
Buurt:
Maretraite, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

Nu in prijs verlaagd naar een vaste prijs van 149.000 euro. Dit studentenhuis is een van de meest bekende studentenhuizen van Suriname. Gezien en ligging en de bereikbaarheid kiezen tientallen buitenlandse studenten voor deze accommodatie. De hoofd woning heeft boven 4 slaapkamers, een keuken, douche en toilet. Deze verdieping is volledig van hout en heeft een warme uitstraling.Een ruim voorbalkon geeft voldoende ruimte om met uw gezelschap lekker relax te zitten in de namiddag.

De beganegrond heeft in 4 standaard kamers, een masterroom, een studio, woonkamer met open keuken. De 4 standaard kamers delen 1 douche en toilet.

Het achtererf heeft een opbouw zwembad, een terras en een vakantie woning. Deze woning is in 2013 gebouwd en heeft een oud houten uitstraling. Echter is het binnen modern aangekleed. Deze woning heeft een zolderkamer waar maximaal 4 mensen kunnen verblijven. De begane vloer heeft een woonkamer met open keuken, een douche en toilet.

Deze woning is populair onder de buitenlandse studenten en heeft een geweldige bezetting. De nieuwe eigenaar kan de verhuur voorts zetten en genieten van een ruim inkomen. Echter kan de woning ook als woonhuis gebruikt worden. Al met al een woning met veel potentie.

De woning wordt verkocht met inventaris.

Voorzieningen:
2 apparte EBS meter. Beveiligd middels dievenijzer en camera's.

Kaart
Buurt

De Toscastraat 34 ligt in de populaire wijk Maretraite 3 gelegen ten noorden van Paramaribo.
Deze wijk bestaat voornamelijk uit nette huizen uit de jaren 80 en 90 toen deze blok bekend stond als de elite wijk. Rijdend door de straten van Maretraite 3 geniet je anno 2017 van de goed onderhouden wat oudere huizen gemengd met nette moderne villa's. In een straal van 2 km vind je o.a. de bekende broodjes zaak Kryoro, Choi Supermarket, Steps, de Maretraite Mall, de eethuizen te Blauwgrond en nog veel meer bijzondere plekken ten noorden van Paramaribo.


Meer koopwoningen in Suriname:

Magenta, Wanica

Te koop

€ 150.000

Siddarthstraat

Morgenstond, Paramaribo

Te koop

€ 700.000

Gansistraat

Martin Luther Kingweg, Wanica

Te koop

€ 205.000

Pierpontweg

Noord, Paramaribo

Te koop

€ 585.000

Helouiselaan

Wanica, Paramaribo

Te koop

€ 110.000

Leiding 11a

Beekhuizen,Paramaribo

Te koop

€ 37.500

Hoek Bolletrie- en Bruinhartstraat