fbpx

Siddarthstraat

Riante woning te koop

€ 155.000

Siddarthstraat - Riante woning te koop
Te koop
Titel:
Grondhuur
Soort woning:
Laagbouw woning
Woonopp:
160 m²
Perceelopp:
608,72 m²
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
2.5
Locatie
Straat:
Siddarthstraat
Buurt:
Magenta, Wanica
Land:
Suriname
Omschrijving

Aan de Siddarthstraat, in een rustige buurt te Magenta, bieden wij deze luxe laagbouwwoning te koop aan. Deze is gelegen op een perceel, groot 608,72 m2.
De woning is omrasterd met een stenen muur en ijzerwerk. De voorzijde van het erf is voorzien van grind. Als u de betegelde inrit oprijdt komt u in de garage welke ruimte biedt voor twee auto’s. Verder is de woning beveiligd met ijzerwerk, camera en een alarm installatie.

De woning, gebouwd in 2018, beslaat een oppervlakte van 160 m2. Deze woning wordt verkocht met al hetgeen zich nu erin bevindt waaronder een koelkast, eetset, bankstel (loungebank), een 2-persoons bed, 2x televisies, een ingebouwde kookplaat, een combi magnetron, gordijnen etc.

De woning bestaat uit 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom. Verder is er een ruime woonkamer, een open keuken, een voor- en zijterras aanwezig.
2 slaapkamers bevinden zich aan de linkerzijde van de gang die loopt vanuit de woonkamer. Tussen de 2 slaapkamers is er een bad/toilet.
Aan de rechterzijde van de gang bevindt zich de master bedroom met een eigen bad/toilet en een ingebouwde walk-in closet. Ook een gasten WC is aanwezig.
De woonkamer/keuken is reeds voorzien van airconditioning. Voorzieningen voor het plaatsen van een airco in de master bedroom en 1 slaapkamer zijn reeds getroffen.

De woning is op naam van een stichting waardoor de overdrachtskosten bespaard worden.

Kaart
Buurt

De woning is gelegen te Leiding 21B. In de omgeving bevinden zich weinig bebouwde kavels daar er op veel van de kavels aan landbouw wordt gedaan.
De buurt is heel rustig en er is een koele breeze in de woonkamer en de terrassen. Alle nutsvoorzieningen zijn verder aanwezig.


Meer koopwoningen in Suriname:

Morgenstond, Paramaribo

Te koop

€ 700.000

Gansistraat

Martin Luther Kingweg, Wanica

Te koop

€ 205.000

Pierpontweg

Noord, Paramaribo

Te koop

€ 585.000

Helouiselaan

Wanica, Paramaribo

Te koop

€ 110.000

Leiding 11a

Beekhuizen,Paramaribo

Te koop

€ 37.500

Hoek Bolletrie- en Bruinhartstraat

Kasabaholo, Paramaribo

Te koop

€ 120.000

Reginalaan 14