fbpx

Safioenweg 1B

Eenvoudige laagbouwwoning te koop in Wanica

Safioenweg 1B

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

In het district Wanica, ten zuiden van de Vierkinderenweg, staat er een vrijstaande woning op een kavel van 377.27 m². De woning heeft een eenvoudige woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers. Het huis heeft een oprit naar de garage toe en een oprit naar het terrein. Deze opritten hebben een breedte van vijf meter met daarbij een open riolering. Het perceel is geheel omheind met stenen schutting. De woning is centraal gelegen op het perceel waardoor er rondom het huis genoeg ruimte is. De oprit naar de garage en de entree van de woning biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Dit huis is voorzien van stroom (110 V) en water. De woning is volledig opgetrokken van steen, goed beveiligd met dievenijzer wat het maakt tot een uitstekende gezinswoning.

Indeling

Bij het betreden van de woning via het voorterras, stapt u meteen de woonkamer binnen. In de woonkamer staat een houten dressoir. De woonkamer staat in verbinding met de keuken. De keuken heeft een aanrecht met twee spoelbakken en ingebouwde keukenkasten. U heeft de mogelijkheid om via de keuken en de woonkamer de slaapkamers te betreden. Het huis heeft drie slaapkamers waarvan een kamer met airconditioning. De garage geeft ruimte aan twee personenauto's. Ook kunt u via de garage ѐѐn van de slaapkamers betreden.

Heeft u interesse en meer vragen neem dan spoedig contact met ons op het nummer: +597 7278050

Details

Status

Titel: Eigendom
Soort woning: Laagbouwwoning
Status: Te koop
Vraagprijs: € 55.000

AlgemeenPerceeloppervlakte: 377.27 m²
Woonoppervlakte: 140 m²
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1.5

Locatie

Straat: Safioenweg
Buurt: Wanica
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart


Omgeving

De woning is gelegen in de Safioenweg, een zijstraat van de Vierkinderenweg. Het huis ligt in een rustige buurt die op 10 minuten afstand van de Indira Gandhiweg is gelegen. In de directe omgeving vindt u diverse scholen, supermarkten, restaurants, apotheken, sportcafé, beauty salon en een mini markt.

Vragen? Wij helpen u graag!