fbpx

Reginalaan 14

Fijne woning op een dubbel kavel te Welgelegen te koop incl. inboedel. in Kasabaholo, Paramaribo

Reginalaan 14

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Gelegen tussen de Cocobiacoweg en de Evitastraat ligt de Reginalaan. Een rustige onverharde straat, gelegen op dit mooi stuk land op de grens van Welgelegen en Kasabaholo.

Het huis is recent gebouwd en verkeerd in A1 conditie. Het voor terras is ruim opgezet en dit is ook de plek waar de meeste uren worden doorgebracht. De zonnekap geeft bescherming tegen de zon maar ook tegen de regen.

Er is een open woonkamer welke in verbinding staat met een ruime keuken, voorzien van alle gemakken. 2 uitgebreide slaapkamers met airco's, 2 toiletten en 1 ruime douche ruimte. Warm en koud water zijn ook aanwezig. Aan de achterzijde bevindt zich een garage voor 1 auto.

Dit huis kent vele voordelen: Het wordt verkocht met de gehele inboedel namelijk, keukenbenodigdheden, koelkast, wasmachine, flat screen tv's enz. Alles blijft in de woning. De tuin is prachtig aangekleed met fruitbomen, planten en verschillende groentes.

Voorzieningen: 110/220V, beveiligd met dievenijzers, muskietengaas bij de ramen, warm en koud water, elektrische poort en 2 grote duro tanks. Het huis wordt met inboedel verkocht. Perceel ID is ook aanwezig.

Details

Status

Titel: Eigendom
Soort woning: Laagbouw-woning
Status: Te koop
Vraagprijs: € 120.000

AlgemeenPerceeloppervlakte: 700 m²
Woonoppervlakte: 150 m²
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1.5

Locatie

Straat: Reginalaan 14
Buurt: Kasabaholo, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart


Omgeving

De straat is volledig bebouwd met nette huizen. Straatverlichting en de overige nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Op de hoek van de straat heb je de buurt supermarkt. Alles op loop afstand.

Vragen? Wij helpen u graag!

Meer foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname