fbpx

Overbridge River Resort

Laagbouw woning te koop

€ 200.000

Overbridge River Resort - Laagbouw woning te koop
Te koop
Titel:
Eigendom
Soort woning:
Laagbouw woning
Woonopp:
~ 350 m²
Perceelopp:
1350 m²
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
3
Locatie
Straat:
Overbridge River Resort
Buurt:
La Simplicite, Para
Land:
Suriname
Omschrijving

Een uur verwijderd van de stad ligt op het Overbridge River Resort een luxueus en duurzaam ontworpen laagbouw woning dat één wordt met de natuur. Met een kreek die loopt langs de achtertuin en uitmondt op de Suriname rivier, is deze woning ideaal om als 2e huis te hebben of te verhuren als vakantiewoning. De achtertuin is ruim genoeg voor een zwembad.

Het perceel heeft een grootte van 1350m2. Het gehele huis heeft een oppervlakte van ongeveer 350m2 en is voorzien van kwalitatieve rolluiken die de veiligheid van het huis waarborgen gedurende afwezige periodes.

Deze woning bestaat uit een ruime woonkamer met daarop aansluitend een moderne keuken annex eetruimte. De moderne keuken is voorzien van diverse topkwaliteit keukenapparatuur. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime terras. Via een gangpad die loopt vanuit de woonkamer krijgt men toegang tot de master bedroom met eigen bad & wc en 2 slaapkamers die een gezamenlijke bad & wc delen. Voor gasten is een aparte bad & wc aanwezig. Ook biedt de woning een gesloten garage voor één auto en een berging. Vanwege het hoge plafond is het behaaglijk vertoeven in deze woning. Verder wordt het hele huis gekoeld middels airco's en kan er gebruik worden gemaakt van warm en koud water.

Kaart
Buurt

Het Overbridge River Resort ligt in het distrikt Para langs de Surinamerivier en is te bereiken via de Martin Luther Kingweg. Wonen in dit Resort is wonen in een rustige omgeving in combinatie met de natuur.


Meer koopwoningen in Suriname:

Magenta, Wanica

Te koop

€ 155.000

Siddarthstraat

Morgenstond, Paramaribo

Te koop

€ 700.000

Gansistraat

Martin Luther Kingweg, Wanica

Te koop

€ 205.000

Pierpontweg

Wanica, Paramaribo

Te koop

€ 110.000

Leiding 11a

Kasabaholo, Paramaribo

Te koop

€ 120.000

Reginalaan 14

Jagtlust, Commewijne

Te koop

€ 85.000

Parbatie Bhoendieweg BR. 17