fbpx

New Dhelistraat 26

Ruime hoogbouw woning te koop

€ 375.000

New Dhelistraat 26 - Ruime hoogbouw woning te koop
Te koop
Titel:
Eigendom
Soort woning:
Hoogbouw woning
Woonopp:
~ 400 m²
Perceelopp:
~ 850 m²
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
7
Aantal badkamers:
3
Locatie
Straat:
New Dhelistraat
Buurt:
Kwatta, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

Vandaag presenteren wij u een ruime van steen gebouwde hoogwoning gelegen tussen de wijken Uitvlugt en Kwatta. Deze bijzondere woning heeft een ruim voorbalkon waar het genieten is van de wind en waar je meerdere uren paar dag uitstekend kunt vertoeven.

Indeling

Het erf is beplant met vaste beplanting en mooie sierplanten. Deels is het bestraat (de oprit) maar er is ook voldoende groen aanwezig. Er is een dubbelle garage groot genoeg voor 2 grote voertuigen. Via de garage krijgt u toegang tot een centrale hal die weer verbonden is aan maar liefst 4 ruime kamers. Deze ruimtes kunnen voor meerdere doeleinden gebruit worden, zoals kantoorruimtes of zelf om als gehele woning te gebruiken. Voor mensen die eventueel boven zouden willen wonen en beneden willen verhuren voor eventueel student bied deze woning veel mogelijkheden.

Boven zijn de vloeren van hout. Alleen in de keuken en badkamers zijn er tegels geplaatst. Voor meer informatie over de indeling en foto’s van binnen kunt u telefonisch contact (7190095) met ons maken of een email sturen naar [email protected]

Bijzonderheden

Warm koud water, beveliging, airco’s aanwezig, inbouwmeubelen, hydrofor, muskieten gaas, nieuwe electra, 110 /230 v, nieuwe dakgoot en beplatingen, ruime tuin, tralie werk en alarm, kabel tv, 3 bad en toilet , electrische poort, nieuwe Khunen keuken, marmer blad, washok, duro tank.

Kaart
Buurt

Meer koopwoningen in Suriname:

La Simplicite, Para

Te koop

€ 200.000

Overbridge River Resort

Wanica

Te koop

€ 230.000

Dageraadweg

Magenta, Wanica

Te koop

€ 155.000

Siddarthstraat

Morgenstond, Paramaribo

Te koop

€ 700.000

Gansistraat

Martin Luther Kingweg, Wanica

Te koop

€ 205.000

Pierpontweg

Wanica, Paramaribo

Te koop

€ 110.000

Leiding 11a