fbpx

Morgenstondstraat

Onafgebouwde laagbouwwoning te koop in Morgenstond, Paramaribo

Morgenstondstraat

[post-edit]

Video Thumbnail<p>Dit prachtige perceel met onafgebouwde laagbouwwoning wordt te koop aangeboden op Morgenstond. Het is gelegen in een fijne, veilige omgeving vlakbij het centrum.</p> <p>Het huis is onafgewerkt en staat op een perceel van 680 m2. Rondom dit perceel zijn reeds verschillende, nette woningen gebouwd en bewoond. Het onafgewerkte huis is al ingedeeld. Er is ruimte voor drie slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Verder is er ook plaats voor een grote garage. Uiteraard heeft u zelf de keuze hoe u dit project aanpakt en kunt u hiermee nog verschillende kanten uit! Dat is het grote voordeel als u voor deze woning kiest.</p> <p>Bent u handig en kunt u dit huis omtoveren tot uw droomwoning? Ook is het mogelijk om er een huurhuis of vakantiehuis van te maken. Neem contact met ons op en samen bekijken wij de mogelijkheden!</p>

Omschrijving

Dit prachtige perceel met onafgebouwde laagbouwwoning wordt te koop aangeboden op Morgenstond. Het is gelegen in een fijne, veilige omgeving vlakbij het centrum.

Het huis is onafgewerkt en staat op een perceel van 680 m2. Rondom dit perceel zijn reeds verschillende, nette woningen gebouwd en bewoond. Het onafgewerkte huis is al ingedeeld. Er is ruimte voor drie slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Verder is er ook plaats voor een grote garage. Uiteraard heeft u zelf de keuze hoe u dit project aanpakt en kunt u hiermee nog verschillende kanten uit! Dat is het grote voordeel als u voor deze woning kiest.

Bent u handig en kunt u dit huis omtoveren tot uw droomwoning? Ook is het mogelijk om er een huurhuis of vakantiehuis van te maken. Neem contact met ons op en samen bekijken wij de mogelijkheden!

Details

Status

Titel: Grondhuur
Soort woning: Laagbouwwoning
Status: Te koop
Vraagprijs:

€ 35.000

Algemeen

Perceeloppervlakte: 680 m²
Woonoppervlakte: ~ 150 m²
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie

Straat: Morgenstondstraat
Buurt: Morgenstond, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

De Morgenstondstraat is een centrale straat in Morgenstond, deze is makkelijk te bereiken via de Kristalstraat. De Kristalstraat is helemaal vernieuwd door de komst van de Amerikaanse Ambassade. Verder ligt de Morgenstondstraat in directe verbinding met de Anton Drachtenweg. Door de komst van de Ambassade is deze omgeving erg in trek!

Vragen? Wij helpen u graag!

error: Content is protected !!