fbpx

Monsouciweg

Landelijk wonen op slechts 10 min afstand van de stad in Welgedacht C, Wanica

Monsouciweg

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Het perceel heeft een frontbreedte van 27.8 meter en is 33 meter diep. Gezamenlijk een oppervlakte van iets meer dan 900m2 grondhuur. Aan de rechterzijde staat er een moderne woning gebouw op ongeveer 50 meter van de grens. De overige zijden zijn weiland en landbouwgronden.

Het huis is een meter boven de as van de weg gebouwd. Hierdoor heb je net een iets mooier uitzicht over de landerijen vanuit het voorbalkon welke in de windrichting staat. De inrichting van de woning is eenvoudig. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, 1 douche en toilet, keuken en woonkamer. Verder bied de woning een garage voor 1 auto. De woning heeft wat achterstallig onderhoud maar met een klein beetje liefde en aandacht tover je deze woning om tot de stralende vrij staande woning die het ooit ook al is geweest.

Bijzonderheden: Bij aankoop van de woning krijgt u een nieuwe grondbeschikking voor maar liefst 40 jaren. Ook buitenlanders kunnen deze woning aankopen ondanks dat het grondhuur is. Voor meer informatie bent u vrij om te bellen te mailen naar ons. Wij helpen u graag verder.

Details

Status

Titel: Grondhuur
Soort woning: Laagbouw
Status: Te koop
Vraagprijs: € 68.500

Algemeen


Perceeloppervlakte: 900 m²
Woonoppervlakte:
Aantal kamers: 3
Aantal badkamers: 1

Locatie

Straat: Monsouciweg
Buurt: Welgedacht C, Wanica
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart


Omgeving

De Monsouciweg is een zijstraat van de Welgedacht C weg en is onverhard. Het is een zandweg maar dit past geheel bij de omgeving. Een omgeving rijk aan natuur, boeren, vee en landbouw. Een plek waar het leven nog heel gewoon is.

Vragen? Wij helpen u graag!