fbpx

Commissaris Weytingweg - Leiding 11a

Woning in bouwfase te koop in Wanica, Paramaribo

Leiding 11a

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Gelegen in het district Wanica ten noorden van de Commissaris Weytingweg te leiding 11a, bieden wij een onafgebouwde woning.

U betreedt de woning via een aluglasdeur, en komt aan in de woonkamer die met de keuken een geheel vormen. De keuken is nog niet ingericht en de wanden zijn nog niet betegeld.

De woning heeft verder een garage met een elektrische kanteldeur, een berghok, een washok, een gangruimte, twee standaarkamers, een halruimte, een masterbedroom met walk-in closet en master bad. Ook is er een Hydrofoor/boiler ruimte aanwezing.

Het perceel waarop de woning staat heeft een perceel oppervlakte van 740, 20 m2, en de woning heeft een bouw oppervlakte van 216 m2.

Details

Status

Titel: Eigendom
Soort woning: Laagbouw-woning
Status: Te koop
Vraagprijs: € 110.000

AlgemeenPerceeloppervlakte: 740, 20 m²
Woonoppervlakte: 216 m²
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2.5

Locatie

Straat: Commissaris Wytingweg
Buurt: Wanica, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart


Omgeving

Deze woning ligt op loopstand van de mulo en de lagere school. Ook is er een markt, supermarkt en Digital shop in de buurt waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse behoeften.

De openbaar vervoer is aanwezig in de direkte omgeving op de Commissaris Weytingweg, richting Jarikaba, Paramaribo centrum. Alle nutsvoorzieningen zijn reeds aangesloten in de buurt.

Vragen? Wij helpen u graag!