fbpx

Koewarasan Serie A1

Nette woning met ruim perceel te koop in Wanica

Koewarasan Serie A1

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

In het gebied Koewarasan, gelegen aan de Bomaweg nabij Leiding, bieden wij deze woning op een groot perceel aan.

Het huis heeft een ruime woonkamer en een aparte keuken. Er zijn drie slaapkamers waarvan een slaapkamer een eigen badkamer met douche bezit. Verder is er nog een badkamer aanwezig.

Het huis is goed onderhouden en heeft een nette buitenkant. Enkele kleine opfriswerkjes zoals schilderen zijn wel noodzakelijk, maar verder is alles aanwezig. Ook water, stroom en dergelijk zijn allemaal in orde.

Het perceel is 2 925 m2 groot. Het is gelegen aan een asfaltweg die recent werd aangelegd en daardoor goed bereikbaar. Het erg is zeer ruim en groen. Er zijn vele planten en bomen aanwezig waaronder een kersenboom, sinaasappelboom, avocadoboom … Aan de achterzijde van het erf zijn twee visvijvers gelegen.

Samen met de ruimte die u verkrijgt door het perceel zorgt dit voor een rustgevende sfeer. De omgeving waarin het huis gelegen is ook rustig, maar aan alle zijden bewoond.

Details

Status

Titel:
Soort woning: Laagbouw
Status: Te koop
Vraagprijs: € 85.000

AlgemeenPerceeloppervlakte: 2925 m²
Woonoppervlakte: ~ 135 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2

Locatie

Straat: Koewarasan Serie A1
Buurt: Wanica
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart


Omgeving

Deze woning is gelegen in een groene, rustige, landelijke omgeving nabij de Bomaweg en Leiding. Op ongeveer 25 minuten bereikt u het centrum van Paramaribo.

In de omgeving zijn tevens heel wat Chinese winkels, scholen en verder alle voorzieningen aanwezig. U vertoeft er in een rustige buurt van waaruit alles vlot bereikbaar is.

Vragen? Wij helpen u graag!

Meer foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname