fbpx

Jacob Marisstraat

Opknappretje zoekt creatieve eigenaar

€ 67.000

Video Thumbnail<p>Bent u opzoek naar en opknappertje, dan is dit uw kans. Deze woning heeft een beetje aandacht en een creatieve eigenaar nodig. Gezien de ligging is het zeker de moeite waard dit huis nieuw leven te geven. Het erf is omrasterd met een stenen schutting en is verhoogd. De woning heeft een open garage en een appartement met keuken, douche en toilet. Via de vaste binnentrap kom je op de eerste verdieping met 2 slaapkamers, douche en toilet. Aan de voorzijde heeft dit huis een balkon met een buitentrap.</p> <p>Bijzonderheden: Een opknappertje met enorm veel potentie.</p>
Verkocht
Titel:
Eigendom
Soort woning:
Hoogbouw
Woonopp:
120 m²
Perceelopp:
340 m²
Aantal kamers:
4
Aantal badkamers:
2
Locatie
Straat:
Jacob Marisstraat
Buurt:
Tourtonne 4, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

Bent u opzoek naar en opknappertje, dan is dit uw kans. Deze woning heeft een beetje aandacht en een creatieve eigenaar nodig. Gezien de ligging is het zeker de moeite waard dit huis nieuw leven te geven. Het erf is omrasterd met een stenen schutting en is verhoogd. De woning heeft een open garage en een appartement met keuken, douche en toilet. Via de vaste binnentrap kom je op de eerste verdieping met 2 slaapkamers, douche en toilet. Aan de voorzijde heeft dit huis een balkon met een buitentrap.

Bijzonderheden: Een opknappertje met enorm veel potentie.

Kaart
Buurt

De woning ligt in de wijk Tourtonne 4. Uitstekend bereikbaar. De straten zijn verhard en in de directe omgeving heb je onder andere Choi Supermarket, Tulip, Steps, de Maretraite mall, de bekende broodjes zaak Kryoro, goede scholen en gezellige restaurants.


Meer koopwoningen in Suriname:

Magenta, Wanica

Te koop

€ 155.000

Siddarthstraat

Morgenstond, Paramaribo

Te koop

€ 700.000

Gansistraat

Martin Luther Kingweg, Wanica

Te koop

€ 205.000

Pierpontweg

Noord, Paramaribo

Te koop

€ 585.000

Helouiselaan

Wanica, Paramaribo

Te koop

€ 110.000

Leiding 11a

Beekhuizen,Paramaribo

Te koop

€ 37.500

Hoek Bolletrie- en Bruinhartstraat