fbpx

Henkielaan

Bijzonder aantrekkelijke villa te koop in Uitvlugt, Paramaribo

Henkielaan

[post-edit]

Video Thumbnail<p>De woning die wij u mogen presenteren is uniek in zijn klasse. Vanaf het eerste moment dat u in deze woning binnen stapt ervaart u rust. De frisse kleuren geven u als het nu regent of als de zon schijnt positieve energie. Deze woning staat in balans. </p> <p>Via de garage die u ruimte bied voor 2 voertuigen en behoorlijk veel opslagruimte heeft, komt u in de woning. Aan uw linkerzijde heeft u de keuken (uitzicht over de Henkielaan) die van alle gemakken is voorzien. De bijkeuken geeft u enorm veel ruimte om uw boodschappen en voorraad op te slaan. Aan uw rechterzijde begint de ruime woonkamer. Een heerlijke ruimte waar je zelf in de middag zonder de airco heerlijk in de koelte kunt vertoeven.</p> <p>Het meest bijzondere van deze woning is de serre met vrij uitzicht over de tuin grenzend aan de Previenlaan. Een ruimte waar u samen met uw gasten heerlijk kan borrelen of gezellig bijkomen in de jacuzzi. Maar deze ruimte is ook groot genoeg om groepen mensen te accommoderen voor bijvoorbeeld een kleine receptie of verjaardagsfeest. In de tuin staan volwassen bomen en een keurig onderhouden grasveld. Ruimte voor een zwembad te laten bouwen is aanwezig.</p> <p>Dit huis zit vol positieve verrassingen. Zo is het huis uitstekend beveiligd, heeft de rechterzijde een heerlijk verblijf waar u uw gasten in alle privacy kan laten verblijven, is er zonneboiler voor warm water en een generator die aanslaat mocht de stroom uitvallen. </p> <p>Spreekt deze woning u aan en zou u meer informatie willen ontvangen, email ons dan op [email protected]</p> <p>Bijzonderheden: 2 garages, noodgenerator, uitstekend beveiligd, zonneboiler, 110/220/ 3 fase stroom, 2 toegangs-poorten via 2 straten.</p>

Omschrijving

De woning die wij u mogen presenteren is uniek in zijn klasse. Vanaf het eerste moment dat u in deze woning binnen stapt ervaart u rust. De frisse kleuren geven u als het nu regent of als de zon schijnt positieve energie. Deze woning staat in balans.

Via de garage die u ruimte bied voor 2 voertuigen en behoorlijk veel opslagruimte heeft, komt u in de woning. Aan uw linkerzijde heeft u de keuken (uitzicht over de Henkielaan) die van alle gemakken is voorzien. De bijkeuken geeft u enorm veel ruimte om uw boodschappen en voorraad op te slaan. Aan uw rechterzijde begint de ruime woonkamer. Een heerlijke ruimte waar je zelf in de middag zonder de airco heerlijk in de koelte kunt vertoeven.

Het meest bijzondere van deze woning is de serre met vrij uitzicht over de tuin grenzend aan de Previenlaan. Een ruimte waar u samen met uw gasten heerlijk kan borrelen of gezellig bijkomen in de jacuzzi. Maar deze ruimte is ook groot genoeg om groepen mensen te accommoderen voor bijvoorbeeld een kleine receptie of verjaardagsfeest. In de tuin staan volwassen bomen en een keurig onderhouden grasveld. Ruimte voor een zwembad te laten bouwen is aanwezig.

Dit huis zit vol positieve verrassingen. Zo is het huis uitstekend beveiligd, heeft de rechterzijde een heerlijk verblijf waar u uw gasten in alle privacy kan laten verblijven, is er zonneboiler voor warm water en een generator die aanslaat mocht de stroom uitvallen.

Spreekt deze woning u aan en zou u meer informatie willen ontvangen, email ons dan op [email protected]

Bijzonderheden: 2 garages, noodgenerator, uitstekend beveiligd, zonneboiler, 110/220/ 3 fase stroom, 2 toegangs-poorten via 2 straten.

Details

Status

Titel: Eigendom
Soort woning: Luxe stenen bungalow
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 425.000

Algemeen


Perceeloppervlakte: 1820 m²
Woonoppervlakte: 325 m²
Aantal kamers: 4
Aantal badkamers: 2

Locatie

Straat: Henkielaan
Buurt: Uitvlugt, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart


Omgeving

De Henkielaan is gelegen op steenworp afstand van de Hermitage Mall. Een van de mooiste straten van Paramaribo. Dit komt mede door de kronkelwegen, maar ook de bouwstijl welke is toepast in dit specifiek woongebied. De luxe bungalows vaak met transparant hekwerk aan de voorzijde geven een verzorgd en open karakter.

Vragen? Wij helpen u graag!