fbpx

Helouiselaan

Riant wonen aan het water

€ 585.000

Helouiselaan - Riant wonen aan het water
Te koop
Titel:
Eigendom
Soort woning:
Laagbouw-woning
Woonopp:
510 m²
Perceelopp:
1100 m²
Aantal kamers:
9
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
2.5
Locatie
Straat:
Helouiselaan
Buurt:
Noord, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

Dit prachtig huis is gelegen aan de helouiselaan. Dit is een zijstraat van de Ringweg Noord. Het huis is riant opgezet met een mooi uitzicht over het Gummels meer en weilanden.

Je waant je bijna in het buitenland, maar het huis staat heerlijk in het kloppend hart van Paramaribo. Via de ruime garage voor 2 auto’s kom je in de wasruimte. Uiteraard voorzien van warm water, een toilet ruimte en douche voor de badgasten die gebruik kunnen maken van het zout water zwembad dat dit huis heeft. Grenzend aan de garage heeft het huis een gastverblijf met eigen keuken, douche en toilett.

De hoofdwoning is ruim opgezet en met smaak ingericht. Veel licht inval en een keuken waar je U tegen zegt. De foto’s geven u uitstekend beeld van wat wij u bieden. Een woning met een gastenverblijf en een hoofdwoning met 2 ruime slaapkamers. Het terras heeft een buitenkeuken en zowel bij zon als bij regen de geschikte plek om heer te zitten en te genieten.

Bijzonderheden: 110/220 V aanwezig, warm en koud water, uitstekend beveiligd, internet, camera bewaking, ruim perceel, betonnen beschoeiing, goed omrasterd en duurzaam gebouwd.

Wilt u meer informatie over deze woning dan kunt u contact maken met Terzol Vastgoed.

Kaart
Buurt

De Heliouselaan is een zandweg, gelegen ten noorden van de ringweg. De straat is voor 90 procent bebouwd met luxe huizen en is veilig.

De woning bevind zich aan het eind van deze straat. Er omheen wordt gebouwd. Er zijn slecht 7 kavels die verbonden zijn aan dit meer.


Meer koopwoningen in Suriname:

Magenta, Wanica

Te koop

€ 155.000

Siddarthstraat

Morgenstond, Paramaribo

Te koop

€ 700.000

Gansistraat

Martin Luther Kingweg, Wanica

Te koop

€ 205.000

Pierpontweg

Wanica, Paramaribo

Te koop

€ 110.000

Leiding 11a

Beekhuizen,Paramaribo

Te koop

€ 37.500

Hoek Bolletrie- en Bruinhartstraat

Kasabaholo, Paramaribo

Te koop

€ 120.000

Reginalaan 14