fbpx

Heliconstraat

Studentenhuis met 8 kamers te koop in Maretraite, Paramaribo

Heliconstraat

[post-edit]

Video Thumbnail<p> Het huis biedt ruimte aan vier kamers op de begane grond en vier kamers op de eerste verdieping. Elke verdieping bezit zijn eigen keuken, badkamer en woonkamer.<br /> Op de begane grond bevinden zich vier kamers. De kamers zijn ruim en allemaal even groot. Er zijn drie standaardkamers met een eenpersoonsbed en er is een luxekamer met tweepersoonsbed. Ze zijn voorzien van een airco. Op de benedenverdieping zijn de eerste badkamer en keuken gevestigd. De keuken is uitgerust met alle nutsvoorzieningen zoals een oven, magnetron, gasvuren, waterkoker, koelkast, vriezer enzovoort. De ruime woonkamer bestaat uit een eethoek, maar ook sofa’s en ruimte om uit te rusten. De badkamer bezit een douche en toilet. Ten slotte is op de benedenverdieping het washok aanwezig met wasmachine. </p> <p>De eerste verdieping is eveneens voorzien van vier kamers. Je vindt er twee standaardkamers met eenpersoonsbed, een luxekamer met tweepersoonsbed en een kleine kamer met eenpersoonsbed. Deze kamers zijn allemaal voorzien van een airco. De eerste verdieping bezit een aparte keuken, badkamer en woonkamer. Ook deze ruimtes zijn hetzelfde uitgerust en gelijk aan de benedenverdieping.</p> <p>· 2 woonlagen<br /> · 8 slaapkamers met airco<br /> · 2 douches & toilletten<br /> · 2 keukens<br /> · Washok en schuur<br /> · Voor balkon en terras<br /> · Open garage voor 1 auto</p>

Omschrijving

​Het huis biedt ruimte aan vier kamers op de begane grond en vier kamers op de eerste verdieping. Elke verdieping bezit zijn eigen keuken, badkamer en woonkamer.
Op de begane grond bevinden zich vier kamers. De kamers zijn ruim en allemaal even groot. Er zijn drie standaardkamers met een eenpersoonsbed en er is een luxekamer met tweepersoonsbed. Ze zijn voorzien van een airco. Op de benedenverdieping zijn de eerste badkamer en keuken gevestigd. De keuken is uitgerust met alle nutsvoorzieningen zoals een oven, magnetron, gasvuren, waterkoker, koelkast, vriezer enzovoort. De ruime woonkamer bestaat uit een eethoek, maar ook sofa’s en ruimte om uit te rusten. De badkamer bezit een douche en toilet. Ten slotte is op de benedenverdieping het washok aanwezig met wasmachine.

De eerste verdieping is eveneens voorzien van vier kamers. Je vindt er twee standaardkamers met eenpersoonsbed, een luxekamer met tweepersoonsbed en een kleine kamer met eenpersoonsbed. Deze kamers zijn allemaal voorzien van een airco. De eerste verdieping bezit een aparte keuken, badkamer en woonkamer. Ook deze ruimtes zijn hetzelfde uitgerust en gelijk aan de benedenverdieping.

· 2 woonlagen
· 8 slaapkamers met airco
· 2 douches & toilletten
· 2 keukens
· Washok en schuur
· Voor balkon en terras
· Open garage voor 1 auto

Details

Status

Titel: Eigendom
Soort woning: Hoogbouw
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 135.000

AlgemeenPerceeloppervlakte: 341 m²
Woonoppervlakte: 240 m²
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 8
Aantal badkamers: 2

Locatie

Straat: Heliconstraat
Buurt: Maretraite, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart


Omgeving

Deze top woning bevindt zich in de Heliconstraat in Paramaribo-Noord. Deze straat is gevestigd tussen twee bekende straten, namelijk de David Simonsstraat en de Wilhelminastraat.

Supermarkten zijn vlakbij het huis gevestigd. Je dagelijkse etenswaren kan je hier kopen. Ben je op zoek naar een groter aanbod en Europese producten? Die koop je bij Tulip en Choi’s, twee grote supermarkten die op fietsafstand van de Heliconstraat te vinden zijn.

Vragen? Wij helpen u graag!