fbpx

Gravenberchstraat 35

Woning op A1 zakenlocatie te koop in Uitvlugt

Gravenberchstraat 35

[post-edit]

Omschrijving

Deze woning heeft een centrale ligging in het zuiden van Paramaribo. Het huis heeft in totaal vijf kamers. Er is een grote master bedroom met eigen inloopkast, douche en toilet. Verder is aanwezig een algemene badkamer -en een toiletruimte. Elke ruimte is voorzien van airconditioning, alarminstallaties, dievenijzers en de nodige nutsvoorzieningen. Een mooie kans voor een bedrijf die op zoek is naar een A1 kantoor locatie.

Ook is het object zeer ideaal voor een groot gezin dat meteen zijn intrek wil nemen. Omdat de woning zo centraal gelegen is, is het een lust om er te wonen. Het voorerf is beplant met palmbomen. Ook zijn er op het erf vaste beplanting en mooie sierplanten te vinden. In de buurt zijn er verschillende scholen en het openbaar vervoer op 5 minuten loopafstand, waardoor de locatie gemakkelijk te bereiken is.

Indeling:

Via de ruime oprit komt u bij de entree van de woning. De garage en het voorterras biedt toegang tot de woonkamer. De keuken is aan de linkerzijde van de woning gelegen. De keuken is opgesteld in een O-vorm. Deze luxe keuken is voorzien van een granieten aanrecht en van ingebouwde keukenkasten.

Details

Status

Titel: Eigendom
Soort woning: Laagbouwwoning
Status: Te koop
Vraagprijs:

€ 375.000

Algemeen

Perceeloppervlakte: 930.24 m²
Woonoppervlakte:
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 3.5

Locatie

Straat: Gravenberchstraat
Buurt: Uitvlugt
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

Het pand is gelegen in een omgeving die zich door de jaren heen is gaan ontwikkelen van een woonwijk naar een wijk vol bedrijvigheid.

De woning staat aan de Gravenberchstraat in de directe omgeving van o.a. de Fernandes Bakkerij, Choi’s en de Kamer van Koophandel en Fabrieken. Het pand is centraal gelegen op het perceel, waardoor er rondom het huis veel ruimte is.

De ruime oprit naar de garage en de entree van de woning is geheel bestraat. De kamers van de woning zijn ruim en kunnen gemakkelijk in kantoor unit’s getransformeerd worden. Het pand en de locatie bieden voldoende gelegenheid voor commerciële activiteiten.

Vragen? Wij helpen u graag!

error: Content is protected !!