fbpx

Condorstraat

Moderne nieuwbouwwoning in Leonsberg, Paramaribo

Condorstraat

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Aan het einde van de Condorstraat in Paramaribo-Noord, gelegen aan de Anton Drachtenweg en Leonsberg, bieden wij deze prachtige, zeer ruime, moderne nieuwbouw aan. Het huis is gelegen aan de monding van de zee waardoor het er steeds een aangename temperatuur is. Er waait altijd wind wat een goede verkoeling is bij hoge temperaturen. In de omgeving liggen vele nieuwbouwhuizen en het project nabij biedt plaats aan verschillende kavels. Het huis is zeer modern en netjes onderhouden. De kleuren in het huis zijn vooral zwart en wit.

Op de benedenverdieping zijn een ruime woonkamer en een open keuken gevestigd. De keuken is modern ingericht en beschikt over alle nutsvoorzieningen. Er zijn twee slaapkamers met airco te vinden. In de tuin is een zwembad aanwezig. Aan de buitenzijde van de woning is veel parkeergelegenheid.

Vooraan aan het huis is een aanbouw gebouwd. Deze veranda, volledig opgebouwd van ramen is voorzien van een bar en een pooltafel. Er is enorm veel licht aanwezig. Dit is de ideale plaats om ’s avonds feestje te bouwen, maar ook om er in de namiddag uit te rusten. Doordat het huis aan de monding van de zee gelegen is, kunt u hier in de namiddag uitwaaien. Als u de ramen volledig openzet is dit de ideale plaats om uit te rusten!

Met de wenteltrap bereikt u de bovenverdieping. Hier is een kleinere woonkamer gevestigd en daaraan is een inloopkast verbonden. Ook hier vindt u twee slaapkamers met airco. Boven is eveneens een ingerichte, moderne badkamer geïnstalleerd met jacuzzi.

Rondom het huis is alles bestraat waardoor het huis zeer vlot bereikbaar is. Het huis is beveiligd met een alarm. Er is een klein stukje grasveld aan het huis voorzien. Daarnaast is er ook een sfeervolle, mooie tuin te vinden met vele palmbomen.

Dit ruime huis is volledig afgewerkt en volledig voorzien. Het is volledig beveiligd en afgeschermd. Een geschikt huis voor personen die op zoek zijn naar ruimte, nette afwerking en een hippe inrichting!

Details

Status

Titel: Eigendom
Soort woning: Nieuwbouwwoning
Status: Te koop
Vraagprijs: € 265.000

AlgemeenPerceeloppervlakte: 700 m²
Woonoppervlakte: 270 m²
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 2

Locatie

Straat: Condorstraat
Buurt: Leonsberg, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart


Omgeving

De Condorstraat is gelegen in Paramaribo-Noord, aan de Anton Drachtenweg en Leonsberg. Deze is 20 minuten verweiderd van uit het centrum. In de omgeving liggen vele nieuwbouwhuizen en het project nabij biedt plaats aan verschillende kavels.

Vragen? Wij helpen u graag!