fbpx

Srikojostraat

Woning in aanbouw te koop in Clevia, Paramaribo

Srikojostraat

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

In de Srikojostraat te Clevia bieden wij dit ruime perceel met opstal te koop aan. Het perceel heeft een oppervlakte van 460 m2. De aangrenzende percelen, aan linker- en rechterzijde, werden bebouwd met nette woningen.

Op het perceel staat een onafgewerkte woning. De woning werd tot de ringbalkhoogte gemaakt. De indeling is als volgt: een garage voor twee auto’s, ruime woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, een douche en toilet. De tuin, gelegen aan de achterzijde van de woning, is ruim en wordt gesierd door een manjaboom.

Ben u iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en dit object kan omtoveren tot zijn droomhuis? U krijgt nu de kans om dit perceel met woning tegen een correcte prijs te kopen. Aarzel niet en neem contact op met ons!

Details

Algemeen

Titel: Eigendom
Perceeloppervlakte: 460 m²
Status: Verkocht
Vraagprijs:

€ 24.500

Locatie

Straat: Srikojostraat
Buurt: Clevia, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

De Srikojostraat is een zijstraat van Kasoedjieweg. Deze straat is makkelijk te bereiken via de Anton Drachtenweg of via de Sabakoestraat. De buurt is bijna volledig bebouwd met nette huizen. Verder zijn er verschillende grote supermarkten op loopafstand gevestigd.

Vragen? Wij helpen u graag!