fbpx

Saharanpuweg 93

Prachtig bouwkavel te koop in Kwata, Wanica

Saharanpurweg perceel 93

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Net voorbij de Derderijweg, ten hoogte van de zondag markt, is de Saharanpurweg. Een rustige doodlopende zijstraat van de Kwattaweg. Geheel geasfalteerd en bebouwd met keurige nieuwbouw woningen. Het perceel is gelegen aan de linkerzijde, tegen het eind van de weg. De Kwattaweg is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Er is zijn meerdere scholen, winkels en markten in een straal van 1000 meter.

Een uitstekend bouwkavel in de windrichting. Alle Nuts voorzieningen zijn aanwezig zoals SWM en EBS. Het perceel heeft een open riolering. De frontbreedte is 17.32 meter en de diepte is 32.24 meter.De Saharanpurweg is een fijne straat om uw droom huis te bouwen. Het is rustig, veilig en er staat altijd een heerlijke frisse bries.

Voor meer informatie maak nu contact met Terzol Vastgoed, Joel Terzol +597 7190095.

Details

Algemeen

Titel: Eigendom
Perceeloppervlakte: 558.40 m²
Status: Te koop
Vraagprijs:

€ 31.500

Locatie

Straat: Saharanpuweg
Buurt: Kwata, Wanica
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

De eigendom perceel van 558.40 vierkante meter is gelegen tussen een blootkavel en een nette hoogbouw woning. De gehele straat ziet er verzorgd uit.

Dit komt mede door de nette huizen en de goed onderhouden weg naar binnen. De omgeving ademt rust en vrede uit en omdat het doodlopend is, komt er alleen bestemming verkeer in de straat.

Vragen? Wij helpen u graag!