fbpx

Hoek Surinamestraat & Commewijnestraat pc 125

Uniek zaken perceel te koop ten hoogte van de Flex Mall in Zorg en Hoop, Paramaribo

Hoek Surinamestraat hoek Commewijnestraat pc 125

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Op de hoek van de Suriname- en de Commewijnestraat hebben we dit top eigendom kavel te koop. Het terrein is geheel betegeld en heeft een gesloten riolering. Het heeft een totale oppervlakte van 900m2 (een frontbreedte en diepte van 30m) en is vanwege de ligging uitstekend voor het bouwen van een kantoorpand

Met de dag verrijzen er meer en meer grote bedrijven te Zorg en Hoop, waardoor men niet meer helemaal naar het centrum van Paramaribo of elders hoeft. Deze top locatie is op loopafstand van twee primaire wegen te weten de Jaggernath Lachmonstraat en de Coesewijnestraat. Door de potentie van dit gebied kan er makkelijk gespeeld worden met de bestemming van het terrein.

Bijzonderheden locatie: Het perceel is geheel betegeld en alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Het ligt centraal op een hoek en er is ruime parkeer gelegenheid. Het is uitstekend bereikbaar, met een optimale busverbinding.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joel Terzol, +597 7190095.

Details

Algemeen

Titel: Eigendom
Perceeloppervlakte: 900 m²
Status: Te koop
Vraagprijs:

€ 310.000.

Locatie

Straat: Hoek Surinamestraat hoek Commewijnestraat
Buurt: Zorg en Hoop, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

Het terrein is deels omrasterd en ligt pal tegenover Jacana Amazon Wellness Resort en Flexmall. Verder heb je in de omgeving diverse bedrijven en organisaties zoals MINOV (VVOB en ontwikkelingsdienst), Coppenamemarkt en Albea Foodhouse, goed gesorteerde supermarkten, restaurants, autodealers, sportcentra (waaronder Axwijk Sportcentrum (S.O.S.I.S.), sportvereniging OASE, het vliegveld Zorg en Hoop en kerken.

Vragen? Wij helpen u graag!