fbpx

Commewijnestraat

A1 zaken locatie te koop in Zorg en Hoop, Paramaribo

Commewijnestraat

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Aan de Commewijnestraat hebben we dit prachtig eigendom kavel te koop. Met een frontbreedte van 35 meter en een diepte van 40 meter is het uitermate geschikt voor het bouwen van een kantoorpand met voldoende parkeerplaatsen. Het perceel heeft aan de achter- en de linkerzijde een van steen opgetrokken omrastering. Het terrein is verhoogd met opvulzand en heeft een gesloten riolering.

Deze unieke locatie bied meerdere mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Het is opmerkelijk dat het zuiden van Paramaribo meer een zakelijke tint krijgt. De afgelopen jaren zijn steeds meer grote bedrijven zich hier gaan vestigen. Denk hierbij aan de toren die Assuria aan het bouwen is en het pand van Fatum dat tevens in aanbouw is.

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig (stroom & water).

Details

Algemeen

Titel: Eigendom
Perceeloppervlakte: 1400 m²
Status: Te koop
Vraagprijs:

€ 275.000

Locatie

Straat: Commewijnestraat
Buurt: Zorg en Hoop, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

In een straal van 500 meter zitten de bedrijven en organisaties zoals MINOV (VVOB en ontwikkelingsdienst), Jacana Amazon Wellness Resort, Coppenamemarkt en de Flex mall.

Verder heb je in de omgeving onder andere goed gesorteerde supermarkten, restaurants, autodealers, sportcentra (waaronder Axwijk Sportcentrum (S.O.S.I.S.), sportvereniging OASE), het vliegveld Zorg en Hoop en kerken.

Het object is uitstekend bereikbaar en er is een optimale busverbinding.

Vragen? Wij helpen u graag!