fbpx

Borneoweg

Ruim perceel Saramacca in Saramacca

Borneoweg

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Dit perceel is gelegen aan de Borneoweg. Deze straat loopt parallel met de Oost-Westverbinding. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 1,84 hectare. De frontbreedte bedraagt 81 meter en het perceel is maar liefst 169 meter lang. Dit terrein ligt aan een zandweg en is de laatste jaren niet meer ontbost.

Aan de linkerkant van het perceel loopt een goedonderhouden gracht die in verbinding staat met de Saramaccarivier. Door de grootte van dit terrein is het bruikbaar voor verschillende doeleinden. Stroom en water zijn aanwezig. Dit perceel is perfect voor iemand die rustig wil wonen op een groot terrein en in een prachtige omgeving!

Details

Algemeen

Titel: Grondhuur
Perceeloppervlakte: 18438 m²
Status: Te koop
Vraagprijs:

€ 42.500

Locatie

Straat: Borneoweg
Buurt: Saramacca
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

Dit perceel ligt in het district Saramacca ten oosten van de Tijgerkreek. Bij de hoofdweg, aan de Oost-Westverbinding, vindt u Staatsolie. Het perceel ligt op ongeveer dertig minuten rijden van Paramaribo. De directe omgeving bestaat voornamelijk uit percelen, woningen, kleinschalige landbouw en veeteelt.

Vragen? Wij helpen u graag!