fbpx

P. Balgobinweg

Bouwrijpe eigendom kavels te koop in Leiding11, Wanica

P. Balgobinweg

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Dit verkavelings-project is reeds opgeleverd en heeft stroom en water. Het is een klein project met slechts 14 kavels. Ieder kavel is uniek een heeft een speels karakter. Vanuit de lucht heeft dit project een vorm van een 8 waarbij ieder kavel verbonden is aan een rotonde die toegang geeft tot uw perceel. Er wordt actief gebouwd en project is reeds bewoont. Bent u opzoek naar een goed kavel ten zuiden van Paramaribo op slechts 8 minuten afstand van de universiteit en 20 minuten van het centrum, dan is dit uw kans. Kavel 10 (478.84 m2) en 12 ( 518,74 m2) zijn nog beschikbaar.

Details

Algemeen

Titel: Eigendom
Perceeloppervlakte: 478.84 m²
Status: Te koop
Vraagprijs:

€ 26.290

Locatie

Straat: P. Balgobinweg
Buurt: Leiding11, Wanica
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

Ten hoogte van Leiding 11 bekend om o.a. warung Resa en de zondagmarkt hebben wij een uniek verkavelings-project. Deze kunt u het beste bereiken via de Wanicaweg. De Balgobinweg is hier een onverharde zijstraat van. In de directe omgeving zijn er supermarkten, scholen, een manege en natuurlijk goede restaurants.

Vragen? Wij helpen u graag!