fbpx

Afobakaweg 198 ha

Perceel tussen mast 16 en 17 te koop in Para

Afobakaweg 198 ha

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

De afobakaweg is een van de belangrijkste wegen. Het verbind het binnenland aan de stad. Momenteel is deze weg rijk aan landing plaatsen voor houtopslag en wordt er een nieuwe verbindingsweg aangemaakt die de bereikbaarhied naar het vliegveld moet verbeteren. Het perceel is nog voordat je de afslag naar Overbridge krijgt.

De perceel heeft als titel grondhuur en is uitgegeven voor landbouw. Eventueel kan het voor andere doeleinden gebruikt worden. Echter zal hiervoor een bestemming wijziging voor aangevraagd dienen te worden.

Aan de hoofdweg heeft het perceel een frontbreedte van 200 meters en aan de achterzijde een breedte van 840 meter. Een totale diepte van 3050 meter. De grond is deels van bauxiet, baanzand en zand. Grotendeels bebost met primair bos. Stroom is aanwezig. Er wordt aan kleinschalig landbouw gedaan om dit moment.

Voor meer informatie kunt u contact maken met Joel Terzol, +597719005.

Details

Algemeen

Titel: Grondhuur
Perceeloppervlakte: 198.0000 m²
Status: Te koop
Vraagprijs:

€ 299.000

Locatie

Straat: Afobakaweg
Buurt: Para
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

Slechts 2 masten verder werkt men nu hard aan de weg die het vliegveld moet verbinden aan de Afobakaweg. Er zal in de nabije toekomst meer bestemming verkeer langs rijden.

Dit maakt dit perceel uitstekend voor het opzetten van een bedrijvenpark, pompstation of zelf eventueel landbouw. Eventueel te gebruiken voor een landing is ook een van de mogelijkheden.

Vragen? Wij helpen u graag!