fbpx

Adusta-Uil weg

Kavel langs een meer te koop in Wanica

Adusta-uil weg

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Ten hoogte van de verlengde Braamshoopweg, aan de Adusta-uil weg, ligt er een groen eigendoms kavel met een grootte van: 2225,67 m2. De inrit heeft een breedte van zeven meter met daarbij een open riolering. Het perceel is geheel omheind met bedrading. Het terrein is beplant met citrusbomen, kokos palmen en andere vruchtbomen. De kavel is gelegen in een bebouwde omgeving en voorzien van alle nutsvoorzieningen.

Deze kavel is geschikt voor meerdere doeleinden. Zo grenst het perceel aan een prachtig meer en kan het tot een resort gemaakt worden, waarbij er attracties zoals het hengelen en peddelen kunnen worden aangeboden. Bent u echter geinteresseerd in de landbouw, dan verleend dit kavel zich hier ook uitstekend voor. Het perceel heeft vruchtbare grond en heeft de juiste grootte om landbouw activiteiten te ontplooien.

Wenst u meer info of een bezichtiging? Maak gauw contact!

Details

Algemeen

Titel: Grondhuur
Perceeloppervlakte: 2225,65 m²
Status: Te koop
Vraagprijs:

€ 55.000

Locatie

Straat: Adusta-uil weg
Buurt: Wanica
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

Het perceel ligt op nog geen twee minuten rijafstand van de goed verharde hoofdweg "Weg naar Reeberg" en heeft hierdoor een uitstekende centrale ligging. Het perceel is gunstig gelegen in een buurt, die makkelijk te bereiken is met eigen vervoer en met de bus. In de directe omgeving zijn er supermarkten en scholen op loopafstand.

Vragen? Wij helpen u graag!